grimson Posted June 13 Share Posted June 13 (edited) 10 godzin temu, Spiochu napisał: Panowie, poważnie? Interesują was podstarzałe celebrytki? dlatego napisałem wyżej, że "Obecnie zwapniała i lansuje się po Afrykach tudzież innych murzynowach." Edited June 14 by grimson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 14 Share Posted June 14 12 godzin temu, grimson napisał: napisałem wyżej, że "Obecnie zwapniała i lansuje się to po to wrzucasz info o wizycie w Lądku by w kolejnym poście Ją zgnoić ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 14 Share Posted June 14 17 godzin temu, Mitek napisał: Ale ja nie mogę się tu wypowiadać z paru względów a przede wszystkim takiego, że jeździłem z nią na nartach. no to nieźle musiała Cię wtedy objechać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 14 Share Posted June 14 14 godzin temu, Spiochu napisał: Panowie, poważnie? Interesują was podstarzałe celebrytki? oczywiście - piękna kobieta, zgrabna, wysportowana, świetnie jeździ na nartach, zdobyła Koronę Ziemi, zwiedziła ponad 120 krajów na 6 kontynentach, pisze książki, jest kierowcą rajowym, zrealizowała i realizuje niezliczone projekty charytatywne. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted June 14 Share Posted June 14 Godzinę temu, Jan napisał: to po to wrzucasz info o wizycie w Lądku by w kolejnym poście Ją zgnoić ? sam zacząłeś ją wałkować, zadając pytania z czapy. ja wrzuciłem info o wydarzeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted June 15 Share Posted June 15 17 godzin temu, Jan napisał: oczywiście - piękna kobieta, zgrabna, wysportowana, świetnie jeździ na nartach, zdobyła Koronę Ziemi, zwiedziła ponad 120 krajów na 6 kontynentach, pisze książki, jest kierowcą rajowym, zrealizowała i realizuje niezliczone projekty charytatywne. Cześć W sieci jest sporo przekłamań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted June 15 Share Posted June 15 W dniu 14.06.2026 o 13:16, Jan napisał: oczywiście - piękna kobieta, zgrabna, wysportowana, świetnie jeździ na nartach, zdobyła Koronę Ziemi, zwiedziła ponad 120 krajów na 6 kontynentach, pisze książki, jest kierowcą rajowym, zrealizowała i realizuje niezliczone projekty charytatywne. Janie, Tobie to się każda podoba ;) Spotkałem Martynę kiedyś w schronisku na Klimczoku. Z wyglądu nie wyróżniała się spośród innych turystek, a było to już dobre parę lat wstecz. Nie interesowałem się jej życiorysem, ale kojarzę święcenie nagością, duże parcie na szkło i typowo komercyjny styl w górach. Pozostałej działalności nie znam, być może jest wartościowa. Sądzę jednak ze jest mnóstwo równie ciekawych osób, często o większych osiągnięciach o których nawet nie słyszeliśmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted June 15 Share Posted June 15 (edited) . Edited June 15 by Spiochu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted June 16 Share Posted June 16 CG strzeliło 30 lat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts