grimson Napisano Sobota o 22:09 Udostępnij Napisano Sobota o 22:09 (edytowane) 10 godzin temu, Spiochu napisał: Panowie, poważnie? Interesują was podstarzałe celebrytki? dlatego napisałem wyżej, że "Obecnie zwapniała i lansuje się po Afrykach tudzież innych murzynowach." Edytowane wczoraj o 06:52 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 12 godzin temu, grimson napisał: napisałem wyżej, że "Obecnie zwapniała i lansuje się to po to wrzucasz info o wizycie w Lądku by w kolejnym poście Ją zgnoić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 17 godzin temu, Mitek napisał: Ale ja nie mogę się tu wypowiadać z paru względów a przede wszystkim takiego, że jeździłem z nią na nartach. no to nieźle musiała Cię wtedy objechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 14 godzin temu, Spiochu napisał: Panowie, poważnie? Interesują was podstarzałe celebrytki? oczywiście - piękna kobieta, zgrabna, wysportowana, świetnie jeździ na nartach, zdobyła Koronę Ziemi, zwiedziła ponad 120 krajów na 6 kontynentach, pisze książki, jest kierowcą rajowym, zrealizowała i realizuje niezliczone projekty charytatywne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: to po to wrzucasz info o wizycie w Lądku by w kolejnym poście Ją zgnoić ? sam zacząłeś ją wałkować, zadając pytania z czapy. ja wrzuciłem info o wydarzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 godzin temu, Jan napisał: oczywiście - piękna kobieta, zgrabna, wysportowana, świetnie jeździ na nartach, zdobyła Koronę Ziemi, zwiedziła ponad 120 krajów na 6 kontynentach, pisze książki, jest kierowcą rajowym, zrealizowała i realizuje niezliczone projekty charytatywne. Cześć W sieci jest sporo przekłamań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi