grimson Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) 10 godzin temu, Spiochu napisał: Panowie, poważnie? Interesują was podstarzałe celebrytki? dlatego napisałem wyżej, że "Obecnie zwapniała i lansuje się po Afrykach tudzież innych murzynowach." Edytowane 6 godzin temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, grimson napisał: napisałem wyżej, że "Obecnie zwapniała i lansuje się to po to wrzucasz info o wizycie w Lądku by w kolejnym poście Ją zgnoić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 godzin temu, Mitek napisał: Ale ja nie mogę się tu wypowiadać z paru względów a przede wszystkim takiego, że jeździłem z nią na nartach. no to nieźle musiała Cię wtedy objechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, Spiochu napisał: Panowie, poważnie? Interesują was podstarzałe celebrytki? oczywiście - piękna kobieta, zgrabna, wysportowana, świetnie jeździ na nartach, zdobyła Koronę Ziemi, zwiedziła ponad 120 krajów na 6 kontynentach, pisze książki, jest kierowcą rajowym, zrealizowała i realizuje niezliczone projekty charytatywne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu Godzinę temu, Jan napisał: to po to wrzucasz info o wizycie w Lądku by w kolejnym poście Ją zgnoić ? sam zacząłeś ją wałkować, zadając pytania z czapy. ja wrzuciłem info o wydarzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi