grimson Napisano wczoraj o 12:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:57 Zdrowych Świąt! 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Cześć Serdeczne życzenia dla Wszystkich. Ja czekam bo syn właśnie robi wyjątkowe steki, nigdy czegoś takiego nie widziałem - 2 steki 3 kg. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 6 godzin temu, zając napisał: szybkimi szusami Wielkanocy, to jeszcze 2 dni te szusy będą trwały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 17 minut temu, Mitek napisał: Cześć Serdeczne życzenia dla Wszystkich. Ja czekam bo syn właśnie robi wyjątkowe steki, nigdy czegoś takiego nie widziałem - 2 steki 3 kg. Pozdro 28oz czyli ~70dkg to normalny "rozmiar"... ale są też większe "na specjalne okazje" np 72oz (~2kg) - musisz go zjeść w godzinę - mój kolega tego dokonał :).. https://bigtexan.com/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Cześć Zjedliśmy w... 5 osób. Były zajebiste. Więcej zjeść by się nie dało - daleko nam do amerykańskiej doskonałości. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Godzinę temu, Lexi napisał: mój kolega tego dokonał :).. https://bigtexan.com/ mnie też gdzieś w Arizonie przy drodze 66 się udało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Jan napisał: mnie też gdzieś w Arizonie przy drodze 66 się udało 2kg? 😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Lexi napisał: 2kg? 😱 w 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 11 minut temu, Jan napisał: mnie też gdzieś w Arizonie przy drodze 66 się udało A plecak z herbatą NRC i latarką miałeś wtedy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Godzinę temu, Mitek napisał: A plecak z herbatą NRC i latarką miałeś wtedy? apteczka zawsze a latem butelki z wodą, latarka przydała się jak nie zdążyliśmy wyjść z wąwozu przed zmrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wesołych. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi