grimson Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Zdrowych Świąt! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć Serdeczne życzenia dla Wszystkich. Ja czekam bo syn właśnie robi wyjątkowe steki, nigdy czegoś takiego nie widziałem - 2 steki 3 kg. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, zając napisał: szybkimi szusami Wielkanocy, to jeszcze 2 dni te szusy będą trwały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Mitek napisał: Cześć Serdeczne życzenia dla Wszystkich. Ja czekam bo syn właśnie robi wyjątkowe steki, nigdy czegoś takiego nie widziałem - 2 steki 3 kg. Pozdro 28oz czyli ~70dkg to normalny "rozmiar"... ale są też większe "na specjalne okazje" np 72oz (~2kg) - musisz go zjeść w godzinę - mój kolega tego dokonał :).. https://bigtexan.com/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć Zjedliśmy w... 5 osób. Były zajebiste. Więcej zjeść by się nie dało - daleko nam do amerykańskiej doskonałości. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Lexi napisał: mój kolega tego dokonał :).. https://bigtexan.com/ mnie też gdzieś w Arizonie przy drodze 66 się udało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Jan napisał: mnie też gdzieś w Arizonie przy drodze 66 się udało 2kg? 😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Lexi napisał: 2kg? 😱 w 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Jan napisał: mnie też gdzieś w Arizonie przy drodze 66 się udało A plecak z herbatą NRC i latarką miałeś wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Mitek napisał: A plecak z herbatą NRC i latarką miałeś wtedy? apteczka zawsze a latem butelki z wodą, latarka przydała się jak nie zdążyliśmy wyjść z wąwozu przed zmrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi