tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Fajny filmik, a i okoliczności przyrody zacne. Miło oglądać. Jeździłeś gdzieś trochę na tyczkach?? Jakieś 20 lat temu i nawet osiągałem małe sukcesy na arenie lokalnej, ale w momencie jak wszyscy inni zaczęli rosnąć , a ja choćby nie wiem co nie mogłem przytyć to mimo nawet niezłej techniki przegrywałem z większymi ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 654 Dodano 7 l Ostatniej odpowiedzi 25 Paź Top użytkownicy w tym temacie 70 124 38 33 Popularne dni 12 Kwi 24 29 Gru 22 24 Sty 15 12 Lut 13 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 70 odpowiedzi star 124 odpowiedzi tyrpoos_ski 38 odpowiedzi Marcos73 33 odpowiedzi Popularne dni 12 Kwi 2023 24 odpowiedzi 29 Gru 2018 22 odpowiedzi 24 Sty 2023 15 odpowiedzi 12 Lut 2021 13 odpowiedzi Popularne posty tyrpoos_ski 5 Lutego Cześć wszystkim, Wrzucam Wam mój nowy filmik. Nagranie z ALPE Cermis , trasa nr 73 - czerwona. Godzina nagrania 14:00 , żeby nie było że tylko po sztruksie jeżdżę 🙂 Mam nadzieje, że się spo tyrpoos_ski 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek tyrpoos_ski 9 Lutego 2023 Chyba takie zabezpieczenie wystarczy, przynajmniej cały tydzień jazdy bez problemów, ale z pewną dozą świadomości żeby nie przegiąć 🙂 Podsyłam Wam jeszcze zdjęcia z paroma zawodniczkami trenujący Dodane grafiki Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jakieś 20 lat temu i nawet osiągałem małe sukcesy na arenie lokalnej, ale w momencie jak wszyscy inni zaczęli rosnąć , a ja choćby nie wiem co nie mogłem przytyć to mimo nawet niezłej techniki przegrywałem z większymi ode mnie hihi ... i do dziś chyba niespecjalnie przytyć Ci się udało? Poczekaj do 60tki i będzie z tym o wiele wiele łatwiej - coś o tym wiem. Narty na filmiku 165 czy raczej krótsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 hihi ... i do dziś chyba niespecjalnie przytyć Ci się udało? Poczekaj do 60tki i będzie z tym o wiele wiele łatwiej - coś o tym wiem. Narty na filmiku 165 czy raczej krótsze? 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie byłoby miło, bo ogląda się Twoją jazdę z wielką przyjemnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Dalej mi się podoba!! No i - filmowo - wielkim walorem jest ponownie aura! Jeszcze jedno pytanko - te narty to model sklepowy czy serwisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sklepowy Head World Cup Rebels i.SL na tym filmie model 18/19 a na poprzednim chyba 15/16 albo 14/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Szykuje sie carving vol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Szykuje sie carving vol. 2 A jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sama przyjemność patrzeć, piękny wzorzec do naśladowania. Dzisiaj spędziliśmy dzionek na San Pellegrino, piękne słońce i mocny wiatr, mroźno, ale ośrodek fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A jest taka możliwość to ja proszę o skręt krótki cięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Widzę, że przywiązujesz się do miejsc ale to fajny wybór. Pusto i extra pogoda! My niestety w tym samym okresie ale Austria. Mam jednak nadzieję, że ostatnia bo we Włoszech spędziłem na nartach w sumie chyba z rok i nigdzie nie jest lepiej. Miłej zabawy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jakieś 20 lat temu i nawet osiągałem małe sukcesy na arenie lokalnej, ale w momencie jak wszyscy inni zaczęli rosnąć , a ja choćby nie wiem co nie mogłem przytyć to mimo nawet niezłej techniki przegrywałem z większymi ode mnie hihi ... i do dziś chyba niespecjalnie przytyć Ci się udało? Poczekaj do 60tki i będzie z tym o wiele wiele łatwiej - coś o tym wiem. Narty na filmiku 165 czy raczej krótsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 hihi ... i do dziś chyba niespecjalnie przytyć Ci się udało? Poczekaj do 60tki i będzie z tym o wiele wiele łatwiej - coś o tym wiem. Narty na filmiku 165 czy raczej krótsze? 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie byłoby miło, bo ogląda się Twoją jazdę z wielką przyjemnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Dalej mi się podoba!! No i - filmowo - wielkim walorem jest ponownie aura! Jeszcze jedno pytanko - te narty to model sklepowy czy serwisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sklepowy Head World Cup Rebels i.SL na tym filmie model 18/19 a na poprzednim chyba 15/16 albo 14/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Szykuje sie carving vol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Szykuje sie carving vol. 2 A jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sama przyjemność patrzeć, piękny wzorzec do naśladowania. Dzisiaj spędziliśmy dzionek na San Pellegrino, piękne słońce i mocny wiatr, mroźno, ale ośrodek fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A jest taka możliwość to ja proszę o skręt krótki cięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Widzę, że przywiązujesz się do miejsc ale to fajny wybór. Pusto i extra pogoda! My niestety w tym samym okresie ale Austria. Mam jednak nadzieję, że ostatnia bo we Włoszech spędziłem na nartach w sumie chyba z rok i nigdzie nie jest lepiej. Miłej zabawy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 hihi ... i do dziś chyba niespecjalnie przytyć Ci się udało? Poczekaj do 60tki i będzie z tym o wiele wiele łatwiej - coś o tym wiem. Narty na filmiku 165 czy raczej krótsze? 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie byłoby miło, bo ogląda się Twoją jazdę z wielką przyjemnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Dalej mi się podoba!! No i - filmowo - wielkim walorem jest ponownie aura! Jeszcze jedno pytanko - te narty to model sklepowy czy serwisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sklepowy Head World Cup Rebels i.SL na tym filmie model 18/19 a na poprzednim chyba 15/16 albo 14/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Szykuje sie carving vol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Szykuje sie carving vol. 2 A jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sama przyjemność patrzeć, piękny wzorzec do naśladowania. Dzisiaj spędziliśmy dzionek na San Pellegrino, piękne słońce i mocny wiatr, mroźno, ale ośrodek fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A jest taka możliwość to ja proszę o skręt krótki cięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Widzę, że przywiązujesz się do miejsc ale to fajny wybór. Pusto i extra pogoda! My niestety w tym samym okresie ale Austria. Mam jednak nadzieję, że ostatnia bo we Włoszech spędziłem na nartach w sumie chyba z rok i nigdzie nie jest lepiej. Miłej zabawy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie byłoby miło, bo ogląda się Twoją jazdę z wielką przyjemnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Dalej mi się podoba!! No i - filmowo - wielkim walorem jest ponownie aura! Jeszcze jedno pytanko - te narty to model sklepowy czy serwisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sklepowy Head World Cup Rebels i.SL na tym filmie model 18/19 a na poprzednim chyba 15/16 albo 14/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Szykuje sie carving vol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Szykuje sie carving vol. 2 A jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sama przyjemność patrzeć, piękny wzorzec do naśladowania. Dzisiaj spędziliśmy dzionek na San Pellegrino, piękne słońce i mocny wiatr, mroźno, ale ośrodek fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A jest taka możliwość to ja proszę o skręt krótki cięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Widzę, że przywiązujesz się do miejsc ale to fajny wybór. Pusto i extra pogoda! My niestety w tym samym okresie ale Austria. Mam jednak nadzieję, że ostatnia bo we Włoszech spędziłem na nartach w sumie chyba z rok i nigdzie nie jest lepiej. Miłej zabawy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 To jeszcze jeden z zeszłego sezonu, niestety nie ja go składałem i dodawałem podkład muzyczny i nie do końca mi się podoba choć kilka ujęć fajnie wyszło : ) Dalej mi się podoba!! No i - filmowo - wielkim walorem jest ponownie aura! Jeszcze jedno pytanko - te narty to model sklepowy czy serwisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sklepowy Head World Cup Rebels i.SL na tym filmie model 18/19 a na poprzednim chyba 15/16 albo 14/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Szykuje sie carving vol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Szykuje sie carving vol. 2 A jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sama przyjemność patrzeć, piękny wzorzec do naśladowania. Dzisiaj spędziliśmy dzionek na San Pellegrino, piękne słońce i mocny wiatr, mroźno, ale ośrodek fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A jest taka możliwość to ja proszę o skręt krótki cięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Widzę, że przywiązujesz się do miejsc ale to fajny wybór. Pusto i extra pogoda! My niestety w tym samym okresie ale Austria. Mam jednak nadzieję, że ostatnia bo we Włoszech spędziłem na nartach w sumie chyba z rok i nigdzie nie jest lepiej. Miłej zabawy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sklepowy Head World Cup Rebels i.SL na tym filmie model 18/19 a na poprzednim chyba 15/16 albo 14/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 160 cm. Mam nadzieje , że za dwa tygodnie uda mi się dorwać Ispeed 180 cm i jak będę w alpach to nagram coś na dłuższej narcie Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Szykuje sie carving vol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Szykuje sie carving vol. 2 A jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sama przyjemność patrzeć, piękny wzorzec do naśladowania. Dzisiaj spędziliśmy dzionek na San Pellegrino, piękne słońce i mocny wiatr, mroźno, ale ośrodek fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A jest taka możliwość to ja proszę o skręt krótki cięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Widzę, że przywiązujesz się do miejsc ale to fajny wybór. Pusto i extra pogoda! My niestety w tym samym okresie ale Austria. Mam jednak nadzieję, że ostatnia bo we Włoszech spędziłem na nartach w sumie chyba z rok i nigdzie nie jest lepiej. Miłej zabawy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Gdzie będziesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Szykuje sie carving vol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Szykuje sie carving vol. 2 A jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Sama przyjemność patrzeć, piękny wzorzec do naśladowania. Dzisiaj spędziliśmy dzionek na San Pellegrino, piękne słońce i mocny wiatr, mroźno, ale ośrodek fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A jest taka możliwość to ja proszę o skręt krótki cięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Widzę, że przywiązujesz się do miejsc ale to fajny wybór. Pusto i extra pogoda! My niestety w tym samym okresie ale Austria. Mam jednak nadzieję, że ostatnia bo we Włoszech spędziłem na nartach w sumie chyba z rok i nigdzie nie jest lepiej. Miłej zabawy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Passo San Pellegrino Cześć Widzę, że przywiązujesz się do miejsc ale to fajny wybór. Pusto i extra pogoda! My niestety w tym samym okresie ale Austria. Mam jednak nadzieję, że ostatnia bo we Włoszech spędziłem na nartach w sumie chyba z rok i nigdzie nie jest lepiej. Miłej zabawy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
tyrpoos_ski Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W passo Pellegrino byłem na ok 25-30 wyjazdach uwielbiam ten ośrodek ale to nie ja wybieram tylko firma dla której jeżdżę jako instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Tak nasz Rung trafił na pierwszą stronę http://www.onthesnow...-sjezdovky-2020 no może drugą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Druga część listy się szykuje:https://www.ledauphi...let-de-la-liste Fajnie, że Anthamatten http://www.thenorthf...nthamatten.html dołączył do Heitza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 @sstar SL'ki kupiłeś to powinieneś takie filmy jak ten poniżej wrzucać, a nie jakiś FR. https://www.instagra...g_web_copy_linkPrzecież to jazda w on Spicak po trasie Sance, 100%:-) a na tych sl świetnie jeździło mi się po świeżym. Tylko filmu brak. PS a Heitz przecież sl jeździł.https://alpinemag.fr...o-slalom-geant/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi