Jump to content

Wiślański skipass - promocje...

mig
 Share

Recommended Posts

W sumie mamy podobnie. Rozczarowałeś się Skolnitami ze względu na brak śniegu, ja byłem jak było ok. Dzięki za rekomendację Soszowa. Będzie trzeba w końcu go kiedyś odwiedzić.

Różnimy sie tez co do Czantorii. Ale to już nie Wisła. W sumie najlepsza i najdłuższa trasa w okolicy z najszybszym wyciągiem. M

• 6 years later...
  • 3 months later...
W dniu 17.03.2022 o 08:27, moloo napisał:

Sprzedam 1 voucher na Wiślański Skipass.

Cena 50 zł - dałem za niego 60 zł, ale wyskoczył mi wyjazd w 3 Doliny i już go raczej nie wykorzystam.

Dobry wieczór! Czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Jeśli tak, to na który skipass jest ten voucher? - godzinny czy całodniowy? Pozdr.

3 minuty temu, mig napisał:

Jesli to ten z "z czarnego piątku" to  jest to voucher na skipas całodniowy z jazdą wieczorną włącznie, w dowolnym osrodku "Wislanskiego Skipasu" - tym który jeszcze bedzie czynny... 😉

Dzięki za info. Taki całodniowy chętnie bym odkupił, ale potrzebuję go na dzisiaj od rana, a właściciel ogłoszenia coś się nie odzywa:-((

15 godzin temu, grer napisał:

Dzięki za info. Taki całodniowy chętnie bym odkupił, ale potrzebuję go na dzisiaj od rana, a właściciel ogłoszenia coś się nie odzywa:-((

Moge jeden calodniowy odstąpić. Niestety juz jest  w formie plastikowej więc trzeba by się spotkać lub wysłać w kopercie. Z kaucja za plastik (10 zł do odzyskania w kasie) -70 zł. 

• 5 months later...
  • 3 weeks later...
W dniu 17.09.2022 o 21:49, Harnaś napisał:

Jest nowa promocja - karnet na 7 dowolnych dni za 690 zł.

Pomijając cenę, to czy wszystkie wyciągi będą czynne, czy część się nie wysypie z uwagi na koszty (prądu), jakie będzie oblężenie na działających... Choroba, jak co roku mam dylemat czy brać bo zawsze jak kupuję Wiślański to jakieś przeszkody żeby go wykorzystać 😏

11 minut temu, Friski napisał:

Pomijając cenę, to czy wszystkie wyciągi będą czynne, czy część się nie wysypie z uwagi na koszty (prądu), jakie będzie oblężenie na działających... Choroba, jak co roku mam dylemat czy brać bo zawsze jak kupuję Wiślański to jakieś przeszkody żeby go wykorzystać 😏

Zawsze możemy pojeździć wspólnie w Szczyrku 🙂 . Mam przeczucie, że w nadchodzącym sezonie będzie luźniej na trasach i krótsze kolejki do kanap.

14 minut temu, kordiankw napisał:

Zawsze możemy pojeździć wspólnie w Szczyrku 🙂 . Mam przeczucie, że w nadchodzącym sezonie będzie luźniej na trasach i krótsze kolejki do kanap.

Chętnie, końcówka zeszłego sezony była taka smakowita... 😍 Tylko czy będzie mnie stać, pożytki się skończyły...😪

• Like 1

1 minutę temu, Friski napisał:

Chętnie, końcówka zeszłego sezony była taka smakowita... 😍 Tylko czy będzie mnie stać, pożytki się skończyły...😪

No u mnie tez skończyła się jazda za free, bo nie ma benefitów dla drobnych ciułaczy akcji TMR. Jednak na narty coś się tam zawsze odłoży, są też i dobre strony likwidacji benefitów, będzie więcej jazdy na COS, do którego mam rzut beretem 🙂 .

• Like 1

56 minut temu, Friski napisał:

Do kpl niewiadoma cen ośrodków....

Cena promocyjna jest fajna, ale kto wykorzysta cały dzień ( 8-21). Ja już nie. 

• Like 1

1 godzinę temu, mig napisał:

Do kpl niewiadoma cen ośrodków....

Cena promocyjna jest fajna, ale kto wykorzysta cały dzień ( 8-21). Ja już nie. 

8-16 wystarczy i cena też ok 😉 Jak ktoś ma blisko, albo lubi do Wisły jeździć to myślę, że dobra oferta. Można też poczekać na promocje Black Week, czy jak to się nazywa. Może będą lepsze oferty, a może nie będą.

Zgaduję, że w nadchodzącym sezonie karnety całodzienne w Wiśle będę kosztować co najmniej około 150 zł.

• Like 2

• 1 year later...
2 godziny temu, brachol napisał:

Można było kupić nawet na jeden dzień, tutaj trzeba te 7 dni zaplanować w Wiśle i okolicach.

Dla mnie to akurat nie problem, będę tam na pewno czesciej. Bardzo interesowałaby mnie cena karnetów kilkugodzinnych. W zeszłym roku było to ponad 100zl więc....  ( w powyższej ofercie całodzienny za 95)