Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Pawel, jak kiedyś w Szczyrku. Były bramki normalne i komercyjne - chyba dwa razy droższy karnet. Z obu zresztą rzadko korzystslem, choć spędziem tam miesiące... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, PaVic napisał: Zestaw późnego śniadania za 6€ dla przykładu Wygląda smacznie, napisz co jadłeś, jakie smaki, jakie zapachy, co tam jest pod tym jajkiem i ryżem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, .Beata. napisał: Wygląda smacznie, napisz co jadłeś, jakie smaki, jakie zapachy, co tam jest pod tym jajkiem i ryżem... Cześć Jak to co?? Talerz. Jajko z ryżem z przyprawami. Mniej więcej 1E +1E koszty + 1E realna marża. Narzneli go Tajowie na 3E na śniadaniu a ten się cieszy. 😀 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć Jak to co?? Talerz. Jajko z ryżem z przyprawami. Mniej więcej 1E +1E koszty + 1E realna marża. Narzneli go Tajowie na 3E na śniadaniu a ten się cieszy. 😀 Pozdro Ej, tak to ja też mogę dać się narżnąć, a nie że nie mam nic z babciowego a niby mam a nie mam, więc jeśli nawet do tych 3 € doliczyliby mi jeszcze 1 € za talerz to i tak lepiej. A między jajkiem i ryżem a talerzem jest jeszcze jedna warstwa czegoś… 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi