Skocz do zawartości

Ceny paliwa w PL i EU

Marcos73

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, .Beata. napisał:

Wygląda smacznie, napisz co jadłeś, jakie smaki, jakie zapachy, co tam jest pod tym jajkiem i ryżem...

Cześć

Jak to co?? Talerz. Jajko z ryżem z przyprawami. Mniej więcej 1E +1E koszty + 1E realna marża. Narzneli go Tajowie na 3E na śniadaniu a ten się cieszy. 😀

Pozdro

• Haha 1

19 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Jak to co?? Talerz. Jajko z ryżem z przyprawami. Mniej więcej 1E +1E koszty + 1E realna marża. Narzneli go Tajowie na 3E na śniadaniu a ten się cieszy. 😀

Pozdro

Ej, tak to ja też mogę dać się narżnąć, a nie że nie mam nic z babciowego a niby mam a nie mam, więc jeśli nawet do tych 3 € doliczyliby mi jeszcze 1 € za talerz to i tak lepiej.  A między jajkiem  i ryżem a talerzem jest jeszcze jedna warstwa czegoś… 😉

• Like 1

3 godziny temu, PaVic napisał:

I tak dla przykładu wypożyczenie skutera wyjściowa 600 za dzień końcowa przybita graba za 350batow( kaucja stała 3000b ) z

Ale drożyzna :classic_biggrin:

350 batów to 9,45 Eur do tego kaucja 81 Eur

W Wietnamie wypozyczenie skutera to 120k dongów czyli 4,1 Eur, brak kaucji. 

Masz prawo jazdy miedzynarodowe z kat. A?

Godzinę temu, .Beata. napisał:

Ej, tak to ja też mogę dać się narżnąć, a nie że nie mam nic z babciowego a niby mam a nie mam, więc jeśli nawet do tych 3 € doliczyliby mi jeszcze 1 € za talerz to i tak lepiej.  A między jajkiem  i ryżem a talerzem jest jeszcze jedna warstwa czegoś… 😉

Cześć

Oj.. o talerzu to mam fajna autentyczna opowieść z Sandomierza. Może jeszcze dzisiaj dam radę.

Pozdro

1 godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

Pozdro

Wy się śmiejecie a w Wietnamie za 6 Eur to można zjeść steka z australijskiej wołowiny, a z lokalnej to dwa kosztują 7 Eur. Oczywiście razem z ziemniakiem i surówką.

24 minuty temu, Spiochu napisał:

Wy się śmiejecie a w Wietnamie za 6 Eur to można zjeść steka z australijskiej wołowiny, a z lokalnej to dwa kosztują 7 Eur. Oczywiście razem z ziemniakiem i surówką.

Cześć 

Oczywiście i to jest chyba normalne, czy nie?

Ppzdro