Bacek Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/caloroczny-stok-narciarski-w-babicy-nowa-atrakcja-przyciagnie-turystow/v96dxjt,07640b54 Miło by było, przy takiej lokalizacji pewnie bym czasem skorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca Było już o tym wielokrotnie w innym wątku: Ciekawe czy się uda zrealizować plany - ja trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca 5 godzin temu, zając napisał: Było już o tym wielokrotnie w innym wątku: Ciekawe czy się uda zrealizować plany - ja trzymam kciuki! Kiedy otwarcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca 17 minut temu, Jan napisał: Kiedy otwarcie ? Kiedy masz badania ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca (edytowane) Świetny pomysł na darmowy marketing firmy WAKOM. Edytowane 16 Czerwca przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 14:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:30 Czyżby jakiś letni zlot w Wadowicach??? (sami wiecie u kogo) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 16.06.2026 o 21:25, tomkly napisał: Świetny pomysł na darmowy marketing firmy WAKOM. Myślę, że gość pokroju tego inwestora ma lepsze pomysły na marketing. Narciarze w Polsce to ok. 4 miliony. Można przyjąć, że połowa z tego to nasi 🙂 a połowa pisiory 🙂 czyli gada do 2 milionów. To słabizna. Gdyby jednoznacznie spolaryzował się na pisiory albo platformersów to natychmiast łyka blisko 18 milionów. Mam nadzieję, że hala powstanie i zgarniemy sporą część rynku zawodniczych treningów letnich. Przy okazji i my pojeździmy a letnie spotkanie forumowiczów stanie się tradycją czego Wam i sobie życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, jurek_h napisał: Myślę, że gość pokroju tego inwestora ma lepsze pomysły na marketing. Narciarze w Polsce to ok. 4 miliony. Można przyjąć, że połowa z tego to nasi 🙂 a połowa pisiory 🙂 czyli gada do 2 milionów. To słabizna. Gdyby jednoznacznie spolaryzował się na pisiory albo platformersów to natychmiast łyka blisko 18 milionów. Mam nadzieję, że hala powstanie i zgarniemy sporą część rynku zawodniczych treningów letnich. Przy okazji i my pojeździmy a letnie spotkanie forumowiczów stanie się tradycją czego Wam i sobie życzę. też Wam życzę i koniecznie nadajcie jej Imię najsłynniejszego wadowickiego narciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu (edytowane) 17 minut temu, Jan napisał: też Wam życzę i koniecznie nadajcie jej Imię najsłynniejszego wadowickiego narciarza Czego ty chuju możesz NAM życzyć !!! Przecież ty obszczymur z Katowic niestety jesteś, zapomniałeś ojczyznę? Zapomniałeś ZMS ? Zapomniałeś gdzie się kształciłeś? Edytowane 47 minut temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi