Bacek Posted June 16 Share Posted June 16 https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/caloroczny-stok-narciarski-w-babicy-nowa-atrakcja-przyciagnie-turystow/v96dxjt,07640b54 Miło by było, przy takiej lokalizacji pewnie bym czasem skorzystał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted June 16 Share Posted June 16 Było już o tym wielokrotnie w innym wątku: Ciekawe czy się uda zrealizować plany - ja trzymam kciuki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 16 Share Posted June 16 5 godzin temu, zając napisał: Było już o tym wielokrotnie w innym wątku: Ciekawe czy się uda zrealizować plany - ja trzymam kciuki! Kiedy otwarcie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted June 16 Share Posted June 16 17 minut temu, Jan napisał: Kiedy otwarcie ? Kiedy masz badania ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Świetny pomysł na darmowy marketing firmy WAKOM. Edited June 16 by tomkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted June 22 Share Posted June 22 Czyżby jakiś letni zlot w Wadowicach??? (sami wiecie u kogo) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek_h Posted June 24 Share Posted June 24 W dniu 16.06.2026 o 21:25, tomkly napisał: Świetny pomysł na darmowy marketing firmy WAKOM. Myślę, że gość pokroju tego inwestora ma lepsze pomysły na marketing. Narciarze w Polsce to ok. 4 miliony. Można przyjąć, że połowa z tego to nasi 🙂 a połowa pisiory 🙂 czyli gada do 2 milionów. To słabizna. Gdyby jednoznacznie spolaryzował się na pisiory albo platformersów to natychmiast łyka blisko 18 milionów. Mam nadzieję, że hala powstanie i zgarniemy sporą część rynku zawodniczych treningów letnich. Przy okazji i my pojeździmy a letnie spotkanie forumowiczów stanie się tradycją czego Wam i sobie życzę. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 24 Share Posted June 24 19 minut temu, jurek_h napisał: Myślę, że gość pokroju tego inwestora ma lepsze pomysły na marketing. Narciarze w Polsce to ok. 4 miliony. Można przyjąć, że połowa z tego to nasi 🙂 a połowa pisiory 🙂 czyli gada do 2 milionów. To słabizna. Gdyby jednoznacznie spolaryzował się na pisiory albo platformersów to natychmiast łyka blisko 18 milionów. Mam nadzieję, że hala powstanie i zgarniemy sporą część rynku zawodniczych treningów letnich. Przy okazji i my pojeździmy a letnie spotkanie forumowiczów stanie się tradycją czego Wam i sobie życzę. też Wam życzę i koniecznie nadajcie jej Imię najsłynniejszego wadowickiego narciarza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) 17 minut temu, Jan napisał: też Wam życzę i koniecznie nadajcie jej Imię najsłynniejszego wadowickiego narciarza Czego ty chuju możesz NAM życzyć !!! Przecież ty obszczymur z Katowic niestety jesteś, zapomniałeś ojczyznę? Zapomniałeś ZMS ? Zapomniałeś gdzie się kształciłeś? Edited June 24 by Mikoski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts