Skocz do zawartości

FIFA World Cup 2026

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze odnośnie Portugalii patrząc na zawodników - mają zajebistych grajków. Formalnie powinni z każdą reprezentacją grać jak równy z równym. Nie wiem czy zawodnicy są w formie i czy grają w klubach... Nie śledzę aż tak piłki a studia przedmeczowego nie oglądam. Ale ich paka naprawdę robi wrażenie.

Edytowane przez AdrianW

3 godziny temu, AdrianW napisał:

Mógł tutaj wyłożyć któremuś z kolegów

Dziwnie interpretujesz całą akcję bo wyłożył koledze podaniem palce lizać na tacy a dalej już wziął sprawy w swoje ręce ( nogi) 😉

i pierwsza akcja bramkowa która  bardzo mi przypomina ostatnią minutę z Realem

Dla mnie to reżyser ,magic, „klon”Maradony bez ciemnej strony życia , fenomen,wirtuoz, 100% talent wrodzony gość z innej planety i długo by wymieniać 😉 …obym się mylił bo młodzież rośnie ale na horyzoncie póki co nikogo nie widać który by choć trochę się zbliżył do niego i długo takiego nie będzie 🤷‍♂️ a porównywania Leo z Cristiano totalnie nie ma sensu. 

Pozdro

I jeszcze jedno tak z mojej perspektywy choć wszystkiego nie śledzę bo poziom zestawień jest …śmieszny- to najgorsza, najnudniejsza faza turnieju jaką kiedykolwiek wcześniej oglądałem . Zestawienie chociażby Francji z Irakiem który rozegrał 21 spotkań żeby tam się dostać to jakiś obłęd Francuzi tylko 6 😂. Jeszcze parę lat i będzie pewnie z 50 państw bo kasa musi się zgadzać . Teraz Portugalia Uzbekistan 🤦‍♂️ z całym szacunkiem tego nie da się oglądać, trening nie rywalizacja drużyn  mistrzostw świata. Niech ta faza tego turnieju kończy się jak najszybciej   .

24 drużyny to było to , chociaż i tak były drużyny do bicia . 

Edytowane przez PaVic