AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, .Beata. napisał: Zdaje się póki co, że tylko przystojny… Nie mniej, w ogóle nie czuję, że oglądam finał Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej… za to bardzo sympatycznie spędzam czas w kąpieli Beata a skąd Jano ma Twoje foty?🥸 😂😂😂🤗 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: Hehe👍 Chciałem to samo napisać. Chyba wczorajszy mecz przyćmi wszystko. Jak final super bowl. Przerwa pół godziny, cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, AdrianW napisał: Beata a skąd Jano ma Twoje foty?🥸 😂😂😂🤗 Eeee, to prawie ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu waka waka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, bubol.T napisał: Jak final super bowl. Przerwa pół godziny, cyrk. Tak w sumie to nie ma co się dziwić, jaki kraj taki futbol. Amerykanie lubią takie klimaty, to ich styl. My w Europie mamy swój. A hymn ligi mistrzów jest piękny ❤️ Edytowane 19 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 9 godzin temu, .Beata. napisał: O kurde... ze skrótu meczyk musiał być dobry... trudno, w tym czasie miałam nocne leśne rowerowe manewry 😉 ubaw po pachy, jeśli komuś się nudzi wieczorem to polecam Ja też mialem wieczorne manewry, mecz zszedł na drugi plan, ale leciał w tle 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, bubol.T napisał: Ja też mialem wieczorne manewry, mecz zszedł na drugi plan, ale leciał w tle 😅 Noooo to musiały być bardzo emocjonujące manewry…zwłaszcza z taką liczbą goli 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, .Beata. napisał: Noooo to musiały być bardzo emocjonujące manewry…zwłaszcza z taką liczbą goli 😉 . Edytowane 18 godzin temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Argentyna jedzie żeby tylko dociągnąć do karnych wszystko wybijają na pałę. Liczą na swojego bramkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, Mikoski napisał: Argentyna jedzie żeby tylko dociągnąć do karnych wszystko wybijają na pałę. Liczą na swojego bramkarza. Zgadza się ale te strzały Hiszpanów też mizerne . Jakoś mi się to całe widowisko ulewa... Nie mogę na to patrzeć po wczorajszym pięknym meczu. Idę spać. Miłego oglądania. Edytowane 18 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Widzę ze drukowanie to juz standard nawet na mistrzostwach. Idę spać. Piłka nożna to dno. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) Anty futbol Argentyny na szczęście przegrał 💪 Edytowane 17 godzin temu przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) Cześć Pewnym było, że mecz będzie tak wyglądał, że będzie zamknięty i nie będzie bramek ale Argentyńczycy doprowadzili niszczenie piękna futbolu do perfekcji w tym spotkaniu. Wygrał zespół zdecydowanie lepszy. Argentyna zagrała piłkę za którą na długo przestanę ich lubić. Szkoda mi tylko tego Martineza na bramce. No i szkoda, że nijaki Paredes nie wyleciał z czerwoną. Fajnie, że to niedoceniany trochę (przy Yamalu) Williams pięknym odegraniem bramkę ustawił. Pozdro Edytowane 17 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) Hiszpania jako drużyna niesamowity kolektyw ale nadal twierdzę że bez klasycznej 9 jest do ogrania- szkoda że Francja się zesrrała choć dla mnie bez znaczenia i pomijam wczorajszy mecz o trzecie miejsce -można podawać między sobą i po 1000 podań z których nic nie będzie wynikało . Na szczęście wygrała piłka a drukarstwo przegrało,.oczywiście to wielkie drużyny piłkarskie ale brutalność Argentyny jest porażająca . Wielu odejdzie,wielu jest ta drużyna się odrodzi bez gwiazdy Messiego tak jak i Barcelona wstała z kolan i pokazała gwiazdom z Reali że można grać pięknie,czysto i widowiskowo. I jeszcze jedno za mojego krótkiego życia pamiętam tylko Grecję którą broniąc wygrała turniej . Trzeba grać do przodu a nie bronić się . Nie wiem czy zwróciliście uwagę ale dziś druga linia Argentyny grała z 4 środkowymi pomocnikami 🤔 bez klasycznych skrzydeł praktycznie chyba do 70 min . Sędziowanie katastrofa i przemilczę ten temat . Vamos Hiszpania 🥳 🍻 Edytowane 17 godzin temu przez PaVic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Nie znam się na piłce, mecz był brzydki, do tego przerwy na picie i 30 min między … żałuję, że nie oglądałam wczoraj . Smutno, patrząc tylko na Messiego, reszta jego drużyny w ogóle nie powinna się tam znaleźć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Cześć Zapomniałem dodać to co Paweł napisał - sędziowanie dramat, przede wszystkim ze względu na niekonsekwencję w ocenie sytuacji - mówili o tym zresztą komentatorzy. Tego nie można nazwać drukarstwem, to zwykły brak umiejętności na tym poziomie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, Mitek napisał: Cześć Zapomniałem dodać to co Paweł napisał - sędziowanie dramat, przede wszystkim ze względu na niekonsekwencję w ocenie sytuacji - mówili o tym zresztą komentatorzy. Tego nie można nazwać drukarstwem, to zwykły brak umiejętności na tym poziomie. Pozdro To było oczywiste, że poziom sędziowania nie będzie odpowiedni na finał, ten sędzie jest na to za słaby i jedyne za co mógł dostac ten finał, to za swoje pochodzenie, nie za umiejętności. Kiepskich meczów miał w tym sezonie aż nadto. A pierwsza bramka strzelona przez Nico Williamsa, gdzie tam był faul? Obrońca się wyłożył bez kontaktu, bramkarz ledwo muśnięty leżał jakby mu nogę urwało, a sędzia nawet nie sprawdzał od razu nie uznał gola. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 48 minut temu, bubol.T napisał: pierwsza bramka strzelona przez Nico Williamsa, gdzie tam był faul? Obrońca się wyłożył bez kontaktu, bramkarz ledwo muśnięty leżał jakby mu nogę urwało, a sędzia nawet nie sprawdzał od razu nie uznał gola. Mam to samo zdanie, oglądałem to chyba z dziesięć razy i tam nic nie było, Argentyńczyk zwijał się jakby nogę miał połamaną a z nogą nie było kontaktu no i bramkarz dokładnie tak samo symulant,dziwnym trafem bez var,czyste drukowanie tylko Mitek tego nie widzi. Edytowane 8 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Dla mnie to mistrzostwa pod dyktando Trumpa i USA style, a FIFA tylko coraz bardziej wchodziła mu w dupę, zmiana formatu, przerwy, anulowane kartki, wybór sędziów itp. wisienka na torcie to pomarańczowy, który mimo interwencji nie opuszcza sceny po dekoracji. Sportowo cała szczęście wygrali lepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Mikoski napisał: Mam to samo zdanie, oglądałem to chyba z dziesięć razy i tam nic nie było, Argentyńczyk zwijał się jakby nogę miał połamaną a z nogą nie było kontaktu no i bramkarz dokładnie tak samo symulant,dziwnym trafem bez var,czyste drukowanie tylko Mitek tego nie widzi. Cześć A ja widzę, że ewidentnie Hiszpan odwracając się stanął Argentyńczykowi na lewą stopę, na palce dokładnie. To musiało boleć bo było z takiego lekkiego przeskoku. To nie był ruch intencjonalny, z pewnością nie chciał ale tak było i to jest ewidentny faul. Faul nie test wtedy gdy ktoś robi coś intencjonalnie - wtedy jest faul na żółtą lub czerwoną. Przy obecnym aptekarstwie dotyczącym spalonych jest to interpretacja zgodna z ideą. Dlatego tym bardziej rażące są inne interpretacje rażąco agresywnej gry intencjonalnej, takiej by zrobić krzywdę. Nie podoba mi się tego typu podejście ale jeżeli obie drużyny akceptują twardą grę - Tak jak w wypadku meczu Argentyna-Anglia to ich dramat. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ten koleś powinien mieć boiskowa dyskwalifikacje za takie zachowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, PaVic napisał: Ten koleś powinien mieć boiskowa dyskwalifikacje za takie zachowanie Któryś z naszych komentatorów dobrze powiedział, że Argentyna była przygotowana na walkę na pieści, na utrudnianie gry, na faule, ale nie była gotowa do gry w finale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, PaVic napisał: Ten koleś powinien mieć boiskowa dyskwalifikacje za takie zachowanie popieram, to jest zwykły piłkarski bandytyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 59 minut temu, grimson napisał: popieram, to jest zwykły piłkarski bandytyzm. Zobacz Grimson ale to nie "inżynierowie" tylko "nasi biali cywilizowani" robili bydło. Trochę to chyba daje do myślenia... Mitek pogratuluj Synowi🙂 Ja nie mam nic do dodania. Żałuję że obejrzałem ten mecz. Zepsuli cały smak tych i tak nieidealnych rozgrywek. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, AdrianW napisał: Zobacz Grimson ale to nie "inżynierowie" tylko "nasi biali cywilizowani" robili bydło. Trochę to chyba daje do myślenia... trzodę robi każdy, jedni więcej, inni mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi