Mitek Napisano wczoraj o 05:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:04 Cześć Damian, to ważna wiadomość bo znaczy, że dobre geny idą dalej. Super!!! Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 20:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:30 FRA nie strzeliła karnego. Go, go Maroko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 22:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 22:01 Wygrał futbol, przeszkadzanie w grze i czekanie na elwry sie nie sprawdziło. 🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu No próbowałem oglądać ale nawet jakbym zapałki wsadzał w oczy to "nic by to nie dało"🙂 Widzę, że jednak gwiazdorzy zrobili różnicę... Choć posiadanie piłki delikatnie na korzyść Maroka 🤔 Jest ten Mbappe w gazie ale strasznie drażni mnie jak po strzelonym golu pokazuje na siebie palcem. Trochę pokory by mu się przydało 🙂 Czyli Tomku Maroko nic nie grało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Szczerze nie widzę nikogo z tych co zostali na polu walki 😏 oprócz angoli którzy mogą ich zatrzymać 🤷♂️ i na taki finał postawię 🇫🇷 🏴 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 32 minuty temu, AdrianW napisał: Czyli Tomku Maroko nic nie grało? Obejrzałem przed chwilą skróty i według nich pierwszy strzał (niecelny) Maroko oddało bodajże w doliczonym czasie gry pierwszej połowy, a pierwszy strzał celny w 82 minucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Szczerze nie widzę nikogo z tych co zostali na polu walki 😏 oprócz angoli którzy mogą ich zatrzymać 🤷♂️ i na taki finał postawię 🇫🇷 🏴 Muszę to przemyśleć 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, cyniczny napisał: Obejrzałem przed chwilą skróty i według nich pierwszy strzał (niecelny) Maroko oddało bodajże w doliczonym czasie gry pierwszej połowy, a pierwszy strzał celny w 82 minucie. Dzięx. Ale zastanawia mnie to posiadanie piłki 🙂 Może lepiej że nie oglądałem bo pewnie nuuudy😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Cześć Ja też oglądałem tylko pierwszą połowę, która była niestety mało ciekawa. Francją panowała niepodzielnie ale tak jakby nie chciało im się za bardzo przyspieszać. Mbappe to fenomen w sensie ruchowym. To jak szybko potrafi wykonać ruch ale przede wszystkim jak szybko go zatrzymać jest niesamowite. Nie przepadam za tym piłkarzem ale podziwiam szczerze. Zresztą wszyscy Francuzi maja papiery na granie. Maroko miało takie, bym powiedział przebłyski ale całościowo przegrało ten mecz już wychodząc na murawę i celnie to spuentował Tomek. Pokazuje na siebie palcem bo jest wyjątkowy i jedyny i dlaczego ma być pokorny i przed kim? Dla zasady, żeby malutcy nie czuli się aż tak bardzo gorsi i aby tak bardzo nie zazdrościli? To jest jeden z paru najlepszych piłkarzy na świecie i to głównie my - kibice postawiliśmy go na piedestale i legitymizujemy jego zachowania więc mieć do niego o to pretensje to raczej niezrozumienie sytuacji. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) 13 minut temu, PaVic napisał: Szczerze nie widzę nikogo z tych co zostali na polu walki 😏 oprócz angoli którzy mogą ich zatrzymać 🤷♂️ i na taki finał postawię 🇫🇷 🏴 Cześć No na teraz z gry to masz rację ale może, któryś z trenerów coś wymyśli bo na razie to Francja grała z samymi przerażonymi... Paweł tylko nie angole, błagam. Z drużyn, których po prostu nie lubię za styl gry, pewną manierę nawet historyczną, angole są na pierwszym miejscu. Choć, odrzucając irracjonalne i głupie uprzedzenia wychodzi na to, że masz rację. A Polki wygrały z Amerykankami w Lidze Narodów. Nie widziałem meczu ale sądząc po wynikach setów to był jakiś paranoiczny horror. Ale zwycięstwo z takim przeciwnikiem w gazie się liczy. Zobaczymy czy znajdą w sobie spokój na Brazylię. Pozdro Edytowane 17 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Ja też oglądałem tylko pierwszą połowę, która była niestety mało ciekawa. Francją panowała niepodzielnie ale tak jakby nie chciało im się za bardzo przyspieszać. Mbappe to fenomen w sensie ruchowym. To jak szybko potrafi wykonać ruch ale przede wszystkim jak szybko go zatrzymać jest niesamowite. Nie przepadam za tym piłkarzem ale podziwiam szczerze. Zresztą wszyscy Francuzi maja papiery na granie. Maroko miało takie, bym powiedział przebłyski ale całościowo przegrało ten mecz już wychodząc na murawę i celnie to spuentował Tomek. Pokazuje na siebie palcem bo jest wyjątkowy i jedyny i dlaczego ma być pokorny i przed kim? Dla zasady, żeby malutcy nie czuli się aż tak bardzo gorsi i aby tak bardzo nie zazdrościli? To jest jeden z paru najlepszych piłkarzy na świecie i to głównie my - kibice postawiliśmy go na piedestale i legitymizujemy jego zachowania więc mieć do niego o to pretensje to raczej niezrozumienie sytuacji. Pozdro Dzięki Mitku za streszczenie 😉 Więc dlaczego za nim nie przepadasz? przecież go nie znasz.. Złotej piłki nigdy nie zdobył a przecież to Francuz. Odszedł z PSG i nagle przypadkowo PSG wygrywa LM dwa razy z rzędu. Ty, ja, każdy jest wyjątkowy. Tak, jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie. Pokorny powinien być wobec innych graczy(no Dembele )i drużyn. Niech się nie pałuje przed czasem bo jeszcze mistrzostw nie wygrał. Jeśli Francja wygra - chylę czoła zasłużenie. Choć ma w składzie najlepszych zawodników. Pozdro Edytowane 16 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Póki piłka w grze wszystko jest możliwe . Racjonalnie patrząc tylko Anglia może powalczyć w tym turnieju z Francuzami . Ma mocną defensywę ale jest również świetna w ofensywie a przede wszystkim rewelacyjnie jest poukładana . Oczywiście najpierw trzeba pokonać Norwegów którym po cichu kibicuje 😏. Fart Argentyny wyczerpał się 😜 półfinał to będzie max tego turnieju 😂 Belgia za słaba na finał a Hiszpanii brakuje klasycznej 9 . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Francja gra bardzo zespołowo, a do tego niezwykle skutecznie, bardzo mi sie podoba ten zespół. Sercem jestem z Hiszpanią, ale tam sporo indywidualnosci i brak wykończenia. Zobaczymy dzisiaj, może być ciekawie, Belgia nie jest bez szans w tej konfrontacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) 10 godzin temu, AdrianW napisał: Dzięki Mitku za streszczenie 😉 Więc dlaczego za nim nie przepadasz? przecież go nie znasz.. Złotej piłki nigdy nie zdobył a przecież to Francuz. Odszedł z PSG i nagle przypadkowo PSG wygrywa LM dwa razy z rzędu. Ty, ja, każdy jest wyjątkowy. Tak, jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie. Pokorny powinien być wobec innych graczy(no Dembele )i drużyn. Niech się nie pałuje przed czasem bo jeszcze mistrzostw nie wygrał. Jeśli Francja wygra - chylę czoła zasłużenie. Choć ma w składzie najlepszych zawodników. Pozdro Cześć No to ja Adrian wyjątkowość pojmuję nieco inaczej. Subiektywnie każdy jest wyjątkowy i jedyny ale obiektywnie wyjątkowe są jednostki, które w znaczący sposób wybijają się w jakiejś dziedzinie i dokonują czegoś wyjątkowego - w sensie autentycznych osiągnięć a nie rozbuchanej autoreklamy typu celebryckiego - w aktualnym historycznie czasie. My jesteśmy tylko przeciętni. Nie przepadam za nim ale go nie krytykuję ani nie wyśmiewam, tylko podziwiam kunszt i talent. Wiesz to jest tak... Ryszarda Hanin była wybitną aktorką ale nigdy jej nie lubiłem a Pani Braunek nie była tak utalentowana ale za to ją lubię - to subiektywne i oczywiście każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie. To są tylko ludzie. W świecie naukowym, który jest mi znany z racji zainteresowań nieco lepiej, było wiele jednostek wybitnych, którzy w sensie ludzkim byli zwykłymi chujami ale to nie przekreśla ich dorobku i wyjątkowości w jakiejś dziedzinie. Dlatego też nie znoszę np. krzywdzących memów czy też wyciąganych jakichś jednostkowych przypadków czy cech i robienia z tego zasad. Pozdro Edytowane 6 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu W dniu 8.07.2026 o 16:38, .Beata. napisał: Witaj w klubie! kolejny narciarz! Gratuluję!!! Coraz więcej nas tu takich 😉 Ciekawe co tam u @Adam ..DUCH się narodziło Łucja....zdrowa gryfna hanyska❤️😁 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, Mitek napisał: Cześć No to ja Adrian wyjątkowość pojmuję nieco inaczej. Subiektywnie każdy jest wyjątkowy i jedyny ale obiektywnie wyjątkowe są jednostki, które w znaczący sposób wybijają się w jakiejś dziedzinie i dokonują czegoś wyjątkowego - w sensie autentycznych osiągnięć a nie rozbuchanej autoreklamy typu celebryckiego - w aktualnym historycznie czasie. My jesteśmy tylko przeciętni. Nie przepadam za nim ale go nie krytykuję ani nie wyśmiewam, tylko podziwiam kunszt i talent. Wiesz to jest tak... Ryszarda Hanin była wybitną aktorką ale nigdy jej nie lubiłem a Pani Braunek nie była tak utalentowana ale za to ją lubię - to subiektywne i oczywiście każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie. To są tylko ludzie. W świecie naukowym, który jest mi znany z racji zainteresowań nieco lepiej, było wiele jednostek wybitnych, którzy w sensie ludzkim byli zwykłymi chujami ale to nie przekreśla ich dorobku i wyjątkowości w jakiejś dziedzinie. Dlatego też nie znoszę np. krzywdzących memów czy też wyciąganych jakichś jednostkowych przypadków czy cech i robienia z tego zasad. Pozdro Mitek, ja głąb ze wsi i bez szkoły ale rozumiem 😉 Jednak patrząc według Twojego pojmowania wyjątkowości to dla mnie on wyjątkowy nie jest ani jedyny w swoim rodzaju. To świetny gracz z topu ale niech najpierw zdobędzie chociaż tą przereklamowaną złotą piłkę to będziemy mieli o czym dyskutować. Możliwe, że źle odczytałem jego wskazujący palec - jeśli tak to - Mbappe pardon. Ale jeśli chciał pokazać, że on jest wielki i najlpeszy to niech się ogarnie. Zawsze byłem za Francją ale od kiedy on gra już nie jestem. Nie życzę mu źle, wręcz przeciwnie ale go nie lubię jako piłkarza bo ... po prostu go nie lubię nawet że go nie znam i to jest chujowe nie lubić kogoś nie znając go, ale ja niestety też idealny nie jestem. Nieważne.... Nie zdążę chyba na mecz niestety, może na drugą połowę. Oglądacie?🙂 Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Łucja....zdrowa gryfna hanyska❤️😁 Adamo ja już gratulowałem. Będzie kogo szkolić 😉💪 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Hiszpanie grają kosmiczną piłkę. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Kurdę nie zdążyłem😞 Czyli zasłużona wygrana? To co Mitek po tym meczu Hiszpanie faworytem?🙂 Jak Yamal, pokazał coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Hiszpanie grają kosmiczną piłkę. Pozdro Mocno dyskusyjne 🤔 z mojej perspektywy wręcz zaprezentowali swój poziom i nic więcej zdecydowanie bez WOW powiedziałbym że kalka Barcelony zresztą 5/11 to zawodnicy tego klubu . Z Francuzami będzie ciężko muszą wznieść się na max własnych możliwości co oczywiście przy ich mocnym kolektywie jest do zrobienia . Zapowiada się bardzo ciekawy półfinał choć przed turniejem widziałem te drużyny w finale . Co do Biegów hmm nie rozumie tego składu wyjściowego 🤷♂️ totalna presja na trenera i kończy się to jak widzieliśmy aczkolwiek pierwsza połowa zagrana bardzo solidnie w drugiej czegoś brakowało -moim zdaniem świeżości młodzieży względem gwiazd już przeszłości . Baze mają więc jestem ciekawy co dalej z tego wyniknie . Ćwierćfinał to i tak bardzo dobry rezultat. Jakos dziś szkoda mi ich 🤔 ale bez przesady oczywiście 😂 Adrian -Yamal to młoda gwiazdeczka której brakuje pokory bo została wyniesiona przez dziennikarzy do granic wysokości . Mnie osobiście wkurwia powiem brutalnie. Na tym turnieju jeszcze nic nie pokazał a w Barcelonie też ma tylko momenty zachwytu oczywiście potrafi bardzo dużo i jednym podaniem czy dobrą kiwka przy lini zrobi różnicę co zmienia wszystko na boisku . Pokory więcej pokory i może faktycznie będzie top światowej klasy piłkarzem w przyszłości bo póki co to jest glut któremu w głowie się przewraca . A wiem że za chwilę wejdą kolejni młodzi magicy że szkółki La Mesia także będzie konkurencja 😏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi