Mitek Napisano wczoraj o 05:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:04 Cześć Damian, to ważna wiadomość bo znaczy, że dobre geny idą dalej. Super!!! Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu FRA nie strzeliła karnego. Go, go Maroko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wygrał futbol, przeszkadzanie w grze i czekanie na elwry sie nie sprawdziło. 🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu No próbowałem oglądać ale nawet jakbym zapałki wsadzał w oczy to "nic by to nie dało"🙂 Widzę, że jednak gwiazdorzy zrobili różnicę... Choć posiadanie piłki delikatnie na korzyść Maroka 🤔 Jest ten Mbappe w gazie ale strasznie drażni mnie jak po strzelonym golu pokazuje na siebie palcem. Trochę pokory by mu się przydało 🙂 Czyli Tomku Maroko nic nie grało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Szczerze nie widzę nikogo z tych co zostali na polu walki 😏 oprócz angoli którzy mogą ich zatrzymać 🤷♂️ i na taki finał postawię 🇫🇷 🏴 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, AdrianW napisał: Czyli Tomku Maroko nic nie grało? Obejrzałem przed chwilą skróty i według nich pierwszy strzał (niecelny) Maroko oddało bodajże w doliczonym czasie gry pierwszej połowy, a pierwszy strzał celny w 82 minucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Szczerze nie widzę nikogo z tych co zostali na polu walki 😏 oprócz angoli którzy mogą ich zatrzymać 🤷♂️ i na taki finał postawię 🇫🇷 🏴 Muszę to przemyśleć 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, cyniczny napisał: Obejrzałem przed chwilą skróty i według nich pierwszy strzał (niecelny) Maroko oddało bodajże w doliczonym czasie gry pierwszej połowy, a pierwszy strzał celny w 82 minucie. Dzięx. Ale zastanawia mnie to posiadanie piłki 🙂 Może lepiej że nie oglądałem bo pewnie nuuudy😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Ja też oglądałem tylko pierwszą połowę, która była niestety mało ciekawa. Francją panowała niepodzielnie ale tak jakby nie chciało im się za bardzo przyspieszać. Mbappe to fenomen w sensie ruchowym. To jak szybko potrafi wykonać ruch ale przede wszystkim jak szybko go zatrzymać jest niesamowite. Nie przepadam za tym piłkarzem ale podziwiam szczerze. Zresztą wszyscy Francuzi maja papiery na granie. Maroko miało takie, bym powiedział przebłyski ale całościowo przegrało ten mecz już wychodząc na murawę i celnie to spuentował Tomek. Pokazuje na siebie palcem bo jest wyjątkowy i jedyny i dlaczego ma być pokorny i przed kim? Dla zasady, żeby malutcy nie czuli się aż tak bardzo gorsi i aby tak bardzo nie zazdrościli? To jest jeden z paru najlepszych piłkarzy na świecie i to głównie my - kibice postawiliśmy go na piedestale i legitymizujemy jego zachowania więc mieć do niego o to pretensje to raczej niezrozumienie sytuacji. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 13 minut temu, PaVic napisał: Szczerze nie widzę nikogo z tych co zostali na polu walki 😏 oprócz angoli którzy mogą ich zatrzymać 🤷♂️ i na taki finał postawię 🇫🇷 🏴 Cześć No na teraz z gry to masz rację ale może, któryś z trenerów coś wymyśli bo na razie to Francja grała z samymi przerażonymi... Paweł tylko nie angole, błagam. Z drużyn, których po prostu nie lubię za styl gry, pewną manierę nawet historyczną, angole są na pierwszym miejscu. Choć, odrzucając irracjonalne i głupie uprzedzenia wychodzi na to, że masz rację. A Polki wygrały z Amerykankami w Lidze Narodów. Nie widziałem meczu ale sądząc po wynikach setów to był jakiś paranoiczny horror. Ale zwycięstwo z takim przeciwnikiem w gazie się liczy. Zobaczymy czy znajdą w sobie spokój na Brazylię. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu (edytowane) Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Ja też oglądałem tylko pierwszą połowę, która była niestety mało ciekawa. Francją panowała niepodzielnie ale tak jakby nie chciało im się za bardzo przyspieszać. Mbappe to fenomen w sensie ruchowym. To jak szybko potrafi wykonać ruch ale przede wszystkim jak szybko go zatrzymać jest niesamowite. Nie przepadam za tym piłkarzem ale podziwiam szczerze. Zresztą wszyscy Francuzi maja papiery na granie. Maroko miało takie, bym powiedział przebłyski ale całościowo przegrało ten mecz już wychodząc na murawę i celnie to spuentował Tomek. Pokazuje na siebie palcem bo jest wyjątkowy i jedyny i dlaczego ma być pokorny i przed kim? Dla zasady, żeby malutcy nie czuli się aż tak bardzo gorsi i aby tak bardzo nie zazdrościli? To jest jeden z paru najlepszych piłkarzy na świecie i to głównie my - kibice postawiliśmy go na piedestale i legitymizujemy jego zachowania więc mieć do niego o to pretensje to raczej niezrozumienie sytuacji. Pozdro Dzięki Mitku za streszczenie 😉 Więc dlaczego za nim nie przepadasz? przecież go nie znasz.. Złotej piłki nigdy nie zdobył a przecież to Francuz. Odszedł z PSG i nagle przypadkowo PSG wygrywa LM dwa razy z rzędu. Ty, ja, każdy jest wyjątkowy. Tak, jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie. Pokorny powinien być wobec innych graczy(no Dembele )i drużyn. Niech się nie pałuje przed czasem bo jeszcze mistrzostw nie wygrał. Jeśli Francja wygra - chylę czoła zasłużenie. Choć ma w składzie najlepszych zawodników. Pozdro Edytowane 46 minut temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu Póki piłka w grze wszystko jest możliwe . Racjonalnie patrząc tylko Anglia może powalczyć w tym turnieju z Francuzami . Ma mocną defensywę ale jest również świetna w ofensywie a przede wszystkim rewelacyjnie jest poukładana . Oczywiście najpierw trzeba pokonać Norwegów którym po cichu kibicuje 😏. Fart Argentyny wyczerpał się 😜 półfinał to będzie max tego turnieju 😂 Belgia za słaba na finał a Hiszpanii brakuje klasycznej 9 . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi