Marcos73 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowane) Cze Czas chyba na podsumowanie sezonu, a był zajebisty, śniegowo i towarzysko. Poznałem sporo nowych i ciekawych narciarsko zakręconych osób. W sumie to 48 razy byłem na nartach, z premedytacją tak napisałem, bo w tym sezonie sporo 4h wyjazdów. 23.11.2025 start w Tyliczu na otwarcie, koniec 1.05.2026 na Rohaczach. Było ITA, FR, AT i SK. W PL ponad połowa na lokalnych popierdółkach. Był Zwardoń i rewelacyjne w tym sezonie Podhale. Był Chopok po latach i odlotowe Rohace na dobitkę. Towarzystwo jak zwykle rewelka. Nudy nie było. Slalomonki se kupiłem i nowe wdzianko. Ze Stoeckli GS się przeprosiłem, zajebiste dechy. Żaden Warun im nie straszny. Oby przyszły sezon nie był gorszy od minionego, czego sobie i Wam życzę. Dzisiaj wyciągłem rower i mam nowe hobby😀. Było zajebiście na pierwszym kółku. pozdro Edytowane 22 godziny temu przez Marcos73 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Dzisiaj wyciągłem rower i mam nowe hobby😀. Było zajebiście na pierwszym kółku. Ja też wyciągnąłem... no niby nowe ale... jakoś tak podobnie jak na nartach jest.. 😉 Edytowane 20 godzin temu przez Lexi 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Czas chyba na podsumowanie sezonu, Myślisz?... ok - najwyżej odszczekamy. Carv pokazuje 30 dni na śniegu... od 10 stycznia... do tego jeszcze +zlot w Zwardoniu ..+ ponad tydzień na Podhalu w święta i kilka dni po i 4 dni na Chopoku w Grudniu + Pilsko, + Kasina i Czarny Groń Rohace czyba raz... coś ponad 50 dni wyjdzie.. Cele zaplanowane i zrealizowane - Łomnica, Strbskie Pleso, Sapadda.. Zaplanowane nie zrealizowane -Kasprowy.. 😞 Zrealizowane z partyzanta - Zancolan. Solden.. Oczywiście najwięcej z Marasem - Dzięki stary.... co ciekawe bywało że nie dzwoniliśmy do siebie i jakież było zdziwienie na stoku na Rusin albo w Białce 😄.. Pare nowych osób poznanych - miło mi .... zwłaszcza "moja" młodzież - Żaneta i Adrian👍..kibicuję. Wszystkim serdecznie dziękuję za mile spedzony razem czas na śniegu.. widzimy się 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 16 godzin temu, Lexi napisał: Myślisz?... ok - najwyżej odszczekamy. Carv pokazuje 30 dni na śniegu... od 10 stycznia... do tego jeszcze +zlot w Zwardoniu ..+ ponad tydzień na Podhalu w święta i kilka dni po i 4 dni na Chopoku w Grudniu + Pilsko, + Kasina i Czarny Groń Rohace czyba raz... coś ponad 50 dni wyjdzie.. Cele zaplanowane i zrealizowane - Łomnica, Strbskie Pleso, Sapadda.. Zaplanowane nie zrealizowane -Kasprowy.. 😞 Zrealizowane z partyzanta - Zancolan. Solden.. Oczywiście najwięcej z Marasem - Dzięki stary.... co ciekawe bywało że nie dzwoniliśmy do siebie i jakież było zdziwienie na stoku na Rusin albo w Białce 😄.. Pare nowych osób poznanych - miło mi .... zwłaszcza "moja" młodzież - Żaneta i Adrian👍..kibicuję. Wszystkim serdecznie dziękuję za mile spedzony razem czas na śniegu.. widzimy się miałeś Skipass sezonowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Jan napisał: miałeś Skipass sezonowo? Na TMR (Chopok, Szczyrk, Pleso, Łomnica) - tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Majówka udała się w tym sezonie fantastycznie, pogoda obłędna, śniegu cała masa, bo jeszcze w środę mocno dosypało. Na lodowcach jest tyle śniegu, że spokojnie wystarczy do kolejnego sezonu. Nasze sezonówki działają do 15 maja, więc chyba jeszcze raz się wybierzemy. Edytowane 1 godzinę temu przez tomkly 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Lexi napisał: Czarny Groń Rohace czyba raz Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem ale ja na Rohacach Cię 4 razy policzyłem 😆 18 godzin temu, Lexi napisał: moja" młodzież - Żaneta i Adrian👍..kibicuję. My także kibicujemy Tobie, żeby forma nie opuszczała a wręcz rosła 😉 i liczymy na więcej wspólnych szusów w nast sezonie 💪 Nam wyszło 24 lekko naciągane dni na stoku🤔 także bez porównania do Was ale i tak jest to dla nas kosmos. A najlepsze były te wyprawy na spontana w wyborowym towarzystwie. Narty tej zimy uratowały mnie... Myśl o kolejnych wyjazdach dawała motywację do ćwiczeń. Pod względem zdrowotnym najlepsza zima od ponad 10 lat. Także zdrówka dla Wszystkich 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu (edytowane) No to i ja podsumuje,wyszło 35 "dni" na nartach rozpoczęcie 30 listopada Czarny Groń. Trzy wyjazdy w Alpy razem 14 dni Austria i Francja,reszta to beskidzkie stoki przeważnie po 4 godziny bo mój system to 8-12 kto rano wstaje 😜 powrót na obiad przed korkami. No i wisienka czyli Rohace 1 Maja 👍 Dzieki Panowie za kolejny fantastyczny sezon. No i Zwardoń w tym był 😁 najlepszy dzień w sezonie to puch 31 marca w Hochoetz. Edytowane 43 minuty temu przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu (edytowane) 10 minut temu, Mikoski napisał: najlepszy dzień w sezonie to puch 31 marca w Hochoetz. Fakt.. warun UNIKALNY..👍.... wiesz co Damian ..czułem sie jakbym znowu miał 20 lat. i u Was też to widziałem .. papa w banan, błysk w oku i język po pas.. Edytowane 42 minuty temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu 13 minut temu, AdrianW napisał: Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem ale ja na Rohacach Cię 4 razy policzyłem 😆 W sumie 5 razy Rohace ale 4 zliczył już carv po 10 stycznia. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi