grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Zaczynamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy! Ejj ja jeszcze starego nie zakończyłem 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy! na lodowcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Zaczynamy! Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, zając napisał: Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. Słusznie - nowy sezon zaczynamy 1 lipca bo to moje urodziny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 56 minut temu Autor Udostępnij Napisano 56 minut temu 2 godziny temu, filok napisał: Ejj ja jeszcze starego nie zakończyłem 😄 ja już skończyłem, no chyba, że stanie się cud i otworzy się Monte Negro po Wielkanocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 55 minut temu Autor Udostępnij Napisano 55 minut temu Godzinę temu, zając napisał: Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu 27 minut temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 ...ta i potem pomimo, że śnieg jest to ośrodki zamykają, bo nie ma kto jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu 27 minut temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Forum jest dla fanatyków 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi