grimson Napisano Wtorek o 07:45 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:45 Zaczynamy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Wtorek o 07:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:53 7 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy! Ejj ja jeszcze starego nie zakończyłem 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 08:45 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:45 58 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy! na lodowcu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Wtorek o 09:20 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:20 1 godzinę temu, grimson napisał: Zaczynamy! Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 10:08 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:08 46 minut temu, zając napisał: Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. Słusznie - nowy sezon zaczynamy 1 lipca bo to moje urodziny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 10:27 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:27 2 godziny temu, filok napisał: Ejj ja jeszcze starego nie zakończyłem 😄 ja już skończyłem, no chyba, że stanie się cud i otworzy się Monte Negro po Wielkanocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 10:28 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:28 Godzinę temu, zając napisał: Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Wtorek o 10:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:56 27 minut temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 ...ta i potem pomimo, że śnieg jest to ośrodki zamykają, bo nie ma kto jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Wtorek o 10:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:56 27 minut temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Forum jest dla fanatyków 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Wtorek o 11:23 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:23 Niektórzy jutro jadą na Chopok 🙂 bo warun genialny hehe 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 12:09 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:09 Godzinę temu, brachol napisał: ...ta i potem pomimo, że śnieg jest to ośrodki zamykają, bo nie ma kto jeździć... przeczytali na forum że @grimson już zakończył sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.mirinda Napisano Wtorek o 13:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:26 2 godziny temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Zdrowi na umyśle wiedzą, że po feriach są najlepsze warunki na narty. 19-22 marca dolina Zillertal Jeszcze Solden 10-13 kwietnia 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 22:03 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:03 8 godzin temu, 1.mirinda napisał: Zdrowi na umyśle wiedzą, że po feriach są najlepsze warunki na narty. zdrowi na umyśle wiedzą też że najlepsze warunki w Alpach wysokich to druga połowa marca i kwiecień Dzisiaj na przykład temperatura po południu spadła do minus 18 stopni na 3500m npm Tak wspominkowo 2025 -25 kwietnia 2024 - 5 kwietnia 2023 - 13 kwietnia 2022 - 22 kwietnia 2021 - 9 kwietnia 2020 - 3 czerwca 2019 - 26 kwietnia 2018 - 29 kwietnia 2017 - 21 kwietnia 2016 31 marca 2015 - 10 kwietnia 2014 - 12 kwietnia to ostetnie 12 lat "słabych zim" 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 22:32 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:32 Cześć Znakomicie zgadza się z teorią. Szacun. Natomiast pokazywanie siebie na większości zdjęć - wybacz - słabe. Myślisz, że robiąc sobie zdjęcie z plecakiem i wetkniętą za pasek łopatę stajesz się kimś? Gdyby nie ta twoja maniera pokazywania się jako wyjątkowego globtrottera i zdobywcy byłbyś strawny i wiarygodny. a tak... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 1.04.2026 o 00:32, Mitek napisał: Znakomicie zgadza się z teorią. Szacun. To już nie jest teoria tylko przez wielu klimatologów potwierdzone fakty W dniu 1.04.2026 o 00:32, Mitek napisał: Natomiast pokazywanie siebie na większości zdjęć - wybacz - słabe. W moim poście zamieściłem 12 zdjęć i tylko na 2 jest widoczna moja skromna osoba - to jest mniej niż 20% jakoś dziwnie nie przeszkadza Tobie gdy Twoi kumple pokazują siebie na 100% zamieszczonych w poście zdjęć W dniu 1.04.2026 o 00:32, Mitek napisał: Myślisz, że robiąc sobie zdjęcie z plecakiem i wetkniętą za pasek łopatę stajesz się kimś? Łopaty nigdy nie posiadałem a z plecakiem zjeżdżam zawsze (oprócz hali), jest tam apteczka, termos z gorącym napojem, zapasowe rękawice, krem przeciwsłoneczny, czapka, latarka, powerbank, folia NRC, batony energetyczne, coś cieplejszego do ubrania. Wierz mi że góry wysokie to nie ośla łąka na Małym Rachowcu i zawartość mojego plecaka już niejednokrotnie, nie tylko mnie, się przydała. W dniu 1.04.2026 o 00:32, Mitek napisał: Gdyby nie ta twoja maniera pokazywania się jako wyjątkowego globtrottera i zdobywcy byłbyś strawny i wiarygodny. a tak... no już bez przesady - wyjazd na narty późną wiosną albo latem nie jest żadnym globtrotterstwem a wiarygodny jestem zawsze Pozdrawiam i życzę udanych śmigów w nadchodzącym sezonie 2026/2027 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ejo, skoro jest już wątek na następny sezon, to pozwolę sobie zamieścić ogłoszenie parafialne. Mianowicie poszukuję chętnych na szkolenie u Tadeusza do naszej grupy (Eli i mojej) - 2/3 osoby. Celujemy w drugą połowę listopada, pewnie jakiś lodowiec. Fajnie będzie... 😏 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Jan napisał: To już nie jest teoria tylko przez wielu klimatologów potwierdzone fakty W moim poście zamieściłem 12 zdjęć i tylko na 2 jest widoczna moja skromna osoba - to jest mniej niż 20% jakoś dziwnie nie przeszkadza Tobie gdy Twoi kumple pokazują siebie na 100% zamieszczonych w poście zdjęć Łopaty nigdy nie posiadałem a z plecakiem zjeżdżam zawsze (oprócz hali), jest tam apteczka, termos z gorącym napojem, zapasowe rękawice, krem przeciwsłoneczny, czapka, latarka, powerbank, folia NRC, batony energetyczne, coś cieplejszego do ubrania. Wierz mi że góry wysokie to nie ośla łąka na Małym Rachowcu i zawartość mojego plecaka już niejednokrotnie, nie tylko mnie, się przydała. no już bez przesady - wyjazd na narty późną wiosną albo latem nie jest żadnym globtrotterstwem a wiarygodny jestem zawsze Pozdrawiam i życzę udanych śmigów w nadchodzącym sezonie 2026/2027 To znaczy jakie fakty? Nie widzisz różnic, które dla mnie w zamiarach są oczywiste - trudno. A po co wymieniasz co masz w plecaku? Kogo to obchodzi? Fakt nigdy nie byłem w górach wysokich za to ty bywasz stale i wiesz na ten temat wszystko - kolejny asumpt potwierdzający moje spostrzeżenia. Oczywiście, że nie jest - ale ty tak go starasz się przedstawić i to jest delikatnie mówiąc drażniące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi