grimson Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Zaczynamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy! Ejj ja jeszcze starego nie zakończyłem 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 58 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy! na lodowcu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Zaczynamy! Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 46 minut temu, zając napisał: Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. Słusznie - nowy sezon zaczynamy 1 lipca bo to moje urodziny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, filok napisał: Ejj ja jeszcze starego nie zakończyłem 😄 ja już skończyłem, no chyba, że stanie się cud i otworzy się Monte Negro po Wielkanocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu Godzinę temu, zając napisał: Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 27 minut temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 ...ta i potem pomimo, że śnieg jest to ośrodki zamykają, bo nie ma kto jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 27 minut temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Forum jest dla fanatyków 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Niektórzy jutro jadą na Chopok 🙂 bo warun genialny hehe 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: ...ta i potem pomimo, że śnieg jest to ośrodki zamykają, bo nie ma kto jeździć... przeczytali na forum że @grimson już zakończył sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.mirinda Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Zdrowi na umyśle wiedzą, że po feriach są najlepsze warunki na narty. 19-22 marca dolina Zillertal Jeszcze Solden 10-13 kwietnia 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, 1.mirinda napisał: Zdrowi na umyśle wiedzą, że po feriach są najlepsze warunki na narty. zdrowi na umyśle wiedzą też że najlepsze warunki w Alpach wysokich to druga połowa marca i kwiecień Dzisiaj na przykład temperatura po południu spadła do minus 18 stopni na 3500m npm Tak wspominkowo 2025 -25 kwietnia 2024 - 5 kwietnia 2023 - 13 kwietnia 2022 - 22 kwietnia 2021 - 9 kwietnia 2020 - 3 czerwca 2019 - 26 kwietnia 2018 - 29 kwietnia 2017 - 21 kwietnia 2016 31 marca 2015 - 10 kwietnia 2014 - 12 kwietnia to ostetnie 12 lat "słabych zim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Znakomicie zgadza się z teorią. Szacun. Natomiast pokazywanie siebie na większości zdjęć - wybacz - słabe. Myślisz, że robiąc sobie zdjęcie z plecakiem i wetkniętą za pasek łopatę stajesz się kimś? Gdyby nie ta twoja maniera pokazywania się jako wyjątkowego globtrottera i zdobywcy byłbyś strawny i wiarygodny. a tak... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi