grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Zaczynamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy! Ejj ja jeszcze starego nie zakończyłem 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 58 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy! na lodowcu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Zaczynamy! Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 46 minut temu, zając napisał: Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. Słusznie - nowy sezon zaczynamy 1 lipca bo to moje urodziny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, filok napisał: Ejj ja jeszcze starego nie zakończyłem 😄 ja już skończyłem, no chyba, że stanie się cud i otworzy się Monte Negro po Wielkanocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, zając napisał: Falstart 😋, najczęściej sezon kończy się w majówkę więc można śmiało przyjąć że 1 połowa roku należy do sezonu bieżącego, a druga połowa - do przyszłego. tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 ...ta i potem pomimo, że śnieg jest to ośrodki zamykają, bo nie ma kto jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Forum jest dla fanatyków 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Niektórzy jutro jadą na Chopok 🙂 bo warun genialny hehe 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, brachol napisał: ...ta i potem pomimo, że śnieg jest to ośrodki zamykają, bo nie ma kto jeździć... przeczytali na forum że @grimson już zakończył sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.mirinda Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, grimson napisał: tylko fanatycy kończą sezon w maju. zdrowe społeczeństwo, na ciele i umyśle, kończy sezon z feriami zimowymi 😁 Zdrowi na umyśle wiedzą, że po feriach są najlepsze warunki na narty. 19-22 marca dolina Zillertal Jeszcze Solden 10-13 kwietnia 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi