Jump to content

Życzenia urodzinowe.

kmusial
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Byl juz telefon, byly zyczenia na FB, wiec i tu nie moze ich zabraknac...

Jaro,

wszystkiego najlepszego, duzo sniegu na pod nartami,

puchu, sztruksu czy co tam najbardziej lubiasz!

Samych fajnych tripow i slonecznej pogody!

Samych fajnych i pozytywnych ludzi dookola!

i jak kiedys kiedys wyczytalem na etykiecie Trojmiejskiej wody mideralnej NATA - "radosnego spojrzenia na swiat!"

Toast wzniesiemy na nastepnym wyjezdzie ;)

Pozdrawiam

Krzychu

• 2 weeks later...

Krzysztof kris_1 najlepszego, 100 lat na białym :).

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

kris_1 - wszystkiego najlepszego !

ps.: co za zbieg okolicznosci te same imie i urodziony w tym samym dniu... zapewne tez Koziorozec!!

HSK

kris_1 - wszystkiego najlepszego ! ps.: co za zbieg okolicznosci te same imie i urodziony w tym samym dniu... zapewne tez Koziorozec!! HSK

Chyba jednak nie zbieg okoliczności tylko mój błąd, to były życzenia dla ciebie Krzysztof tylko pomyliłem nicki. Wybacz :). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 5 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. :)

Cześć

Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ;) ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy!

Pozdrowienia

Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ;) ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy!

Wożony byłem w wózku, jak przypuszczam. :) I na sankach. To pamietam, choc miałem wtedy ok. 2 lat. A na nartach zacząłem jeździć w 7 roku życia, ale były to małe podkrakowskie stoczki, w tym Wesoła Polana w Lasku Wolskim. Nawet wyrwirączka była. Ciekawe czy ktoś jeszcze to pamięta? Ale pierwsze poważne narty zaliczyłem w 14 roku życia. Najpierw na Gubałówce a zaraz potem na Kasprowym. Jak ja wtedy cało zjechałem to do dzisiaj nie wiem. Ojciec uczył mnie prostej techniki oporowej. I potem już regularnie co tydzień jeździłem na Kasprowym. Czyli nawet przyjmując 7, to musiałbym na nartach dociągnąć 107 lat. Hmmm.... nie widzę tego. :)

Ale Witek, jak sądzę, życzył mi 100 lat na nartach w znaczeniu bym nawet jako 100 latek jeszcze mógł nartować. Mało prawdopodobne, ale czemu nie. W Cortina widziałem takich dwóch, na oko, 90 latków. I dobrze się mieli.

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...