Jump to content

Życzenia urodzinowe.

kmusial
 Share

Recommended Posts

No, no, widzę, że życzeń nie szczędzicie, ale gdzie są nasze solenizanty? Nawet nie zaglądną? Pozwoliłem sobie wysłać na PM, takie lekkie przypomnienie, aby zaglądneli do tego tematu. Miejmy nadzieję, że tu zaglądną. Ze swojej strony, oczywiście wszystkiego naj, naj, dla solenizantów i oby częsciej zaglądali na forum.

Wszystkiego najlepszego dla równie młodego narciarza!!! :) Życzę Ci, abyś ze swoją rodzinką spędził na stokach n dni (przy n dążącym do nieskończoności i nie mniejszym niż 5.000) i żeby była na to psycha, zdrowie i kasa!!! :) No i żeby po weekendowej imprezie głowa w poniedziałek rano bolała tylko trochę! ;)

Dzięki Wam zimowe ludki za pamięć i miłe słowa. Wasze życzenia spełniają się szybciej niż myślicie. Moje dziewczyny zdecydowały, że ten sezon rozpocznę z nowymi, wymarzonymi fischerami rc4 race sc fx 12 (patrzę na nie i czekam na śnieg) tu ukłony dla Chemika – bardzo mi pomógł przy zakupie. B`ski impreza była wczoraj, więc do poniedziałku wydobrzeję na pewno.:D Pozdrowiona dla wszystkich zakochanych w białej porze roku.:)

Witaj Fisher. Z okazji urodzin życzę Ci zdrowia, szczęścia, pomyślnosci. Piwa, wódki i miłosci. Miłych dni, ciekawych wrażen i spełnienia wszystkich marzeń. No i oczywiście dużo śniegu, abyś nie musiał jeździć na nartach jak ten pan z obrazka poniżej:D

Załączone miniatury

• narty.jpg