Spiochu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, MarioJ napisał: Nie będziesz mi dyktował co ja robię na ulicy. Możesz sobie tylko wychowywać swoje dzieci, jeśli masz. Przez wlasna glupote mozesz zginac lub zostac inwalida i jeszcze zagrozic innym. Zglos sie lepiej na leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Spiochu napisał: Masz przyklad ze jeden zginal i 3 zostalo rannych. Jedyne co nie pasuje to twoje bzdurne tezy. Rowerzysta który zginął w wyniku omijania pijanego pieszego, sam nie zachował wystarczającej ostrożności. Bardzo szkoda tego człowieka. Nikt nie zginął w aucie. Podaj przykład że pieszy powoduje wypadek i ginie pasażer pojazdu silnikowego. NIE PODAŁEŚ DOTYCHCZAS TAKIEGO PRZYADKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Panowie, wyluzujcie gacie pls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, MarioJ napisał: Rowerzysta który zginął w wyniku omijania pijanego pieszego, sam nie zachował wystarczającej ostrożności. Bardzo szkoda tego człowieka. Nikt nie zginął w aucie. Podaj przykład że pieszy powoduje wypadek i ginie pasażer pojazdu silnikowego. NIE PODAŁEŚ DOTYCHCZAS TAKIEGO PRZYADKU. A jak zginie nie w aucie to juz niewazne? Masz jasny przyklad ze pieszy lub rowerzysta moze powodowac powazne zagrozenie. Tyle wystarczy. Nie chce mi sie szukac nastepnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cytat 42-letni mężczyzna, podejrzany o to, że potrącił, a potem popchnął 80-letnią kobietę, usłyszał zarzuty spowodowania u poszkodowanej lekkiego uszczerbku na zdrowiu oraz narażenie jej na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu. Złożył wyjaśnienia, ale nie przyznał się do zarzucanych mu czynów. Jak już informowaliśmy w naszym portalu, 11 maja na ul. Pilczyckiej dr Walentyna Wnuk - 80-letnia gerontolog wchodząca w skład Wrocławskiej Rady Seniorów - została popchnięta przez rowerzystę tak mocno, że upadła. Sprawca nie pomógł kobiecie wstać, uciekł z miejsca zdarzenia, a panią Walentyną zajęła się kobieta, która była świadkiem zdarzenia. Poszkodowana trafiła do szpitala, gdzie przeszła badania, m.in. rezonans. Czyli widzicie prawo działa, rowerzysta pójdzie pod sąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 23 minuty temu 1 godzinę temu, Spiochu napisał: A jak zginie nie w aucie to juz niewazne? Masz jasny przyklad ze pieszy lub rowerzysta moze powodowac powazne zagrozenie. Tyle wystarczy. Nie chce mi sie szukac nastepnych. Mogę sobie stanąć na wiadukcie pieszym nad Legnicką i rzucić siekierą w szybę twojego auta i też spowoduję poważne zagrożenie mimo że nie jestem autem. Można podawać różne dziwne przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi