a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ja dotąd byłem dość sceptyczny oglądając filmiki wygerowane przez AI, choć przyznam, że niektóre są dobrze zrobione. Od razu rozpoznawałem, że to robota AI. Nienaturalne to, sztuczne, mnóstwo niedoróbek i błędów. Ale ten filmik mnie zaskoczył. Nie, nie ma nic wspólnego z narciarstwem, no może odrobinę, ale nie takie niienarciarskie treści tu się pojawiały. W filmiku siedząca pani opowiada o 8 rzeczach, które powinna wykonać starsza osoba aspirująca do długiego życia. Zresztą treść nieważna. Ta kobieta jest awatarem, wygerowana przez AI! Mówi po polsku, prawie bezbłędnie, porusza ustami zgodnie z tym co mówi. Jej ręce, szyja, całe ciało wykonują drobne ruchy tak, jakby to była żywa prawdziwa osoba. Nawet drobne zmarszczki na czole pojawiają się od czasu do czasu. Cholera, wystraszyłem się. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu A wiesz jak teraz AI programuje? Kosmos. Przyspieszenie pracy jest niesamowite. Bardzo dobry programista + AI to jest teraz magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi