PaVic Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mitek napisał: A po co ten film? Pozdro Żeby zobaczyć jak kolega jeździ- z ciekawości ,bo nie miałem przyjemności a klawiatura wszytko przyjmuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, PaVic napisał: Ja z uporem maniaka ale poproszę o film z jazdy na tym zmrożonym 😀 bo tu trochę dyskusja nie jest o Piotrkowych czy Markowych Dyniach tylko o ciut innych choć mogą się zachowywać jak wspomniane wyżej kolegów . Oddam w ciemno wszystko, że Twoje nowe Dynie będą absolutnie wybitne na twardym. Jest wiele argumentów. To rasowe GS. To Dynastary. To komóry FIS. Kiedyś z wielką ochotą jeździłem na czym tylko była okazja. Od jakiegoś czasu nie chce mi się. Jednak. Różne firmy maja różne narty. Często bardzo dobre ale mają także wpadki. Nigdy nie trafiłem na słabe Dynastary. Wszystkie na których jeździłem były wybitne +. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć A mówiłeś, że: tak samo jak na SL tylko się czeka i czeka ... 🙂 Pozdro To tylko nieudolna próba relatywizowania GS do SL. To powszechnie wiadomo, że jestem SL skrzywiony 🙂 To nie znaczy , że nie znajduję zastosowania dla GS. Jednak SL to mój żywioł nie wykluczający przestrzeni dla dobrych GS a takimi napewno są Dynastary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, PaVic napisał: Żeby zobaczyć jak kolega jeździ- z ciekawości ,bo nie miałem przyjemności a klawiatura wszytko przyjmuje . Aha. niezłe. A z tego co pisze nie potrafisz wywnioskować? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, jurek_h napisał: To tylko nieudolna próba relatywizowania GS do SL. To powszechnie wiadomo, że jestem SL skrzywiony 🙂 To nie znaczy , że nie znajduję zastosowania dla GS. Jednak SL to mój żywioł nie wykluczający przestrzeni dla dobrych GS a takimi napewno są Dynastary.. Cześć Każda narta to Twój żywioł. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Każda narta to Twój żywioł. Pozdro Sorry. Mam dziwnie pokiereszowany mózg 🙂 Szybkie slkojarzejnie:) "Każda narta to żywioł" Szymon Żywioł 🙂 🙂 Edytowane 9 godzin temu przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, Marcos73 napisał: E - to chyba mają więcej i poszedł ambitnie. Kurła będzie konkurent dla Grimsona jak znalazł. 20m to chyba przy 170cm jest. pozdro Czuję oddech konkurencji na plecach, czas na rozglądanie się za GS R35. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Mitek napisał: Aha. niezłe. A z tego co pisze nie potrafisz wywnioskować? Pozdro Niestety ale mocno opisy Tomka gryzą się z rzeczywistością - dlatego sprawdzam! Jeździ dużo , nagranie filmu nie stanowi dziś najmniejszego problemu. Także na pokrycie swoich słów powinien wstawić ścianę na której jest beton-lód ( ekstremalny podloze zarezerwowane tylko dla garstki umiejących w szczególności zawodników ) i pokazać swój cięty . Chyba że to tylko poezja klawiatury co do opisu sprzętu czy też własnych umiejętności . To Oke i dalej nie wnikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, PaVic napisał: Niestety ale mocno opisy Tomka gryzą się z rzeczywistością - dlatego sprawdzam! Jeździ dużo , nagranie filmu nie stanowi dziś najmniejszego problemu. Także na pokrycie swoich słów powinien wstawić ścianę na której jest beton-lód ( ekstremalny podloze zarezerwowane tylko dla garstki umiejących w szczególności zawodników ) i pokazać swój cięty . Chyba że to tylko poezja klawiatury co do opisu sprzętu czy też własnych umiejętności . To Oke i dalej nie wnikam. 😂. możesz mu wierzyć lub nie .....ale nie podejrzewam Tomka żeby pałał żądzą udowadniania czegokolwiek komukolwiek -to dorosły facet jest 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu (edytowane) 10 godzin temu, jurek_h napisał: Oddam w ciemno wszystko, że Twoje nowe Dynie będą absolutnie wybitne na twardym. Jest wiele argumentów. To rasowe GS. To Dynastary. To komóry FIS. Kiedyś z wielką ochotą jeździłem na czym tylko była okazja. Od jakiegoś czasu nie chce mi się. Jednak. Różne firmy maja różne narty. Często bardzo dobre ale mają także wpadki. Nigdy nie trafiłem na słabe Dynastary. Wszystkie na których jeździłem były wybitne +. 3 lata temu testowałem podobne Heady: Super łatwe narty. Przy +80 kg wagi narciarza, momentami za łatwe, żeby nie napisać puszczalskie. 😉 Na twardym będzie super, w gorszych warunkach Mastery wygrywają o dwie długości. Edytowane 56 minut temu przez yoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 53 minuty temu, PaVic napisał: Niestety ale mocno opisy Tomka gryzą się z rzeczywistością - dlatego sprawdzam! Jeździ dużo , nagranie filmu nie stanowi dziś najmniejszego problemu. Także na pokrycie swoich słów powinien wstawić ścianę na której jest beton-lód ( ekstremalny podloze zarezerwowane tylko dla garstki umiejących w szczególności zawodników ) i pokazać swój cięty . Chyba że to tylko poezja klawiatury co do opisu sprzętu czy też własnych umiejętności . To Oke i dalej nie wnikam. Cześć Ja powiem tak... albo nic nie będę mówił. W każdym razie przekaz jest Paweł słaby ale nie chcę się kłócić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 9 godzin temu, jurek_h napisał: Sorry. Mam dziwnie pokiereszowany mózg 🙂 Szybkie slkojarzejnie:) "Każda narta to żywioł" Szymon Żywioł 🙂 🙂 Cześć A Ty byłeś wtedy jak przywołany przez Ciebie, chyba można na napisać legendarny dla Skiforum Żywioł, tak przyjebał, że połamał te swoje piękne X9 z pierwszego miotu? POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 49 minut temu Autor Udostępnij Napisano 49 minut temu 30 minut temu, Lexi napisał: 😂. możesz mu wierzyć lub nie .....ale nie podejrzewam Tomka żeby pałał żądzą udowadniania czegokolwiek komukolwiek -to dorosły facet jest 😂 O o i już wilki gryzą 😜 Ide na rower bo +6 na zewnątrz i słońce świeci 😏 Nie było tematu . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu 11 minut temu, PaVic napisał: O o i już wilki gryzą 😜 Ide na rower bo +6 na zewnątrz i słońce świeci 😏 Nie było tematu . pozdro Cześć Wilki gryzą? Paweł nawet w ten sposób nie komentuj. Dobra idę na rower, o której wychodzisz dokładnie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi