PaVic Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, jurek_h napisał: Płyta ma R22 🙂 a narty R25 😄 Te narty są pozycjonowane w grupach U14/U16/Masters Super decha. To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Chętnie je sprawdzę pod kontem grupy Masters 🙂 Moje byty mają 310mm a Twoje? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 O tych nie myślałeś? Może gówniane ale na cywilne stoki jak najbardziej się nadają. https://www.xspo.de/dynastar-speed-course-master-gs-r22-134362?variant=25h-DYNDAOHE02.2 Edytowane 1 godzinę temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Gdyby te Mastery miały 65mm pod butem byłyby ideałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 51 minut temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Narty długie i jeszcze PYTA 22 to już będziesz nie kwestionowanym królem stoków i damskiej części apreski 😀. pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 30 minut temu, Mikoski napisał: I tych nie myślałeś? Może gówniane ale na cywilne stoki jak najbardziej się nadają. https://www.xspo.de/dynastar-speed-course-master-gs-r22-134362?variant=25h-DYNDAOHE02.2 U nich na stronie której zamówiłem są -50 € do tej ceny myślałem o nich bo je sami recenzowaliście ale … widziały gały co brały . Kupiłem po pierwszym sezonie nauki SL Fis jakoś daje radę może dużo jeszcze brakuje z technicznego ale się uczę , te też mają być rozwojowe a metr dwa czy trzy w te czy tamtą jaka różnica . Carpani były R20 i jakoś na swój sposób dawałem radę . Trzeba dać kolejny krok w przód 😏 zamówione, zapłacone więc na takich będę podnosił swoje możliwości w dalszej nauce . @jurek_h bingo moje też 310 😏 Edytowane 1 godzinę temu przez PaVic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, jurek_h napisał: Gdyby te Mastery miały 65mm pod butem byłyby ideałem. Tyle mają jak można przeczytać w opisie 65 choć mastery z nazwy mają 70 pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, PaVic napisał: zamówiłem Dynie GS 182 R22 Wreszcie nie będziesz wyglądał jak w gaciach po starszym bracie ..👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, star napisał: To prawda swego czasu pełniącym obowiązki ordynatora na ortopedii we Wrocku był niejaki Koprowski, skromny jedynie z doktoratem, ale to on decydował o zabiegach i był polecany przez kolegów z wyższymi stopniami jeśli o zabieg chodziło. Na urologii u Narutowicza w Krk też rządził Lek. a pod sobą miał plejadę gwiazd z tytułami .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, PaVic napisał: Tyle mają jak można przeczytać w opisie 65 choć mastery z nazwy mają 70 pod butem Twoje mają 65 mm i to dla mnie ogromna zaleta. Mastery 183cmm mają 71mm a to ocieranie się już o mulenie 🙂 Bardzo lubię jak narta jest "żywa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, PaVic napisał: @jurek_h bingo moje też 310 😏 Już nie mogę się doczekać naszego spotkania 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu Nie znam się więc się wypowiem że z promienia 25 metrów rzadko kiedy skorzystasz w pełni i raczej to będzie jazda wykastrowana czyli szuranie a nie na krawędzi co daje najlepsze odczucia jak cię wciska w skręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu Damian. Niekoniecznie. To narty od U14. Należy założyć, że nie są twarde. Mogą się łatwo uginać i być bardzo elastyczne. Subiektywnie promień może być mniejszy jak w sztachetach 19m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, jurek_h napisał: Damian. Niekoniecznie. To narty od U14. Należy założyć, że nie są twarde. Mogą się łatwo uginać i być bardzo elastyczne. Subiektywnie promień może być mniejszy jak w sztachetach 19m. Jak będzie okazja bardzo chętnie skorzystam z nart żeby to sprawdzić jak Paweł pozwoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 44 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 44 minuty temu 7 minut temu, Mikoski napisał: Nie znam się więc się wypowiem że z promienia 25 metrów rzadko kiedy skorzystasz w pełni i raczej to będzie jazda wykastrowana czyli szuranie a nie na krawędzi co daje najlepsze odczucia jak cię wciska w skręcie. Damian, trzeba sprawdzić bo może być tak jak pisze Jurek a może w drugą i pójdą do Żyda czytam ,że R18-20 to świetny kompromis a tu no cóż się zobaczy, sprawdzi 🤦♂️🤪 tak czy siak jest to -1000€ względem nowego Carpani 😏 Panowie , lato szybko minie 😏 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu (edytowane) Paweł. Mogę już napisać, że to gówniane dechy. Nie nadają się do jazdy i chętnie jako używane je za 1/2 ceny od Ciebie kupię 😂 Nawet jutro 😉 Edytowane 39 minut temu przez jurek_h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu W marcu jeździłem na tych Dynkach Masterach Pitera 179cm i bardzo mi pasowały, elastyczne dzioby i piętki łatwe miłe i przyjemne. Być może te poważniejsze narty też mnie pozytywnie zaskoczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 21 minut temu Autor Udostępnij Napisano 21 minut temu 11 minut temu, Mikoski napisał: W marcu jeździłem na tych Dynkach Masterach Pitera 179cm i bardzo mi pasowały, elastyczne dzioby i piętki łatwe miłe i przyjemne. Być może te poważniejsze narty też mnie pozytywnie zaskoczą. Damian to ma być ból , pot i iskry plus brak oddechu a nie miło,łatwo przyjemnie 😜 SL FiS tez chwaliłeś ,więc może będzie dobrze 🥳 Jurek, chociaż daj choć raz spróbować zimową aurą 😂 bo na hali to się nie zmieszczę z tym R25 🙈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 18 minut temu, jurek_h napisał: Paweł. Mogę już napisać, że to gówniane dechy. Nie nadają się do jazdy i chętnie jako używane je za 1/2 ceny od Ciebie kupię 😂 Nawet jutro 😉 Cześć A mówiłeś, że: tak samo jak na SL tylko się czeka i czeka ... 🙂 Ale to jest inna narta, jak juniorka będzie pewnie znacznie bardziej elastyczna, oby nie za...ale Ty nie jesteś zbyt ciężki przecież. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Damian to ma być ból , pot i iskry plus brak oddechu a nie miło,łatwo przyjemnie 😜 SL FiS tez chwaliłeś ,więc może będzie dobrze 🥳 Jurek, chociaż daj choć raz spróbować zimową aurą 😂 bo na hali to się nie zmieszczę z tym R25 🙈 Cześć I na zjazdówce się zmieścisz w korytarzu 5m i nawet na muldach - młody jesteś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi