PaVic Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, jurek_h napisał: Płyta ma R22 🙂 a narty R25 😄 Te narty są pozycjonowane w grupach U14/U16/Masters Super decha. To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Chętnie je sprawdzę pod kontem grupy Masters 🙂 Moje byty mają 310mm a Twoje? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 O tych nie myślałeś? Może gówniane ale na cywilne stoki jak najbardziej się nadają. https://www.xspo.de/dynastar-speed-course-master-gs-r22-134362?variant=25h-DYNDAOHE02.2 Edytowane 46 minut temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Gdyby te Mastery miały 65mm pod butem byłyby ideałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 51 minut temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Narty długie i jeszcze PYTA 22 to już będziesz nie kwestionowanym królem stoków i damskiej części apreski 😀. pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 30 minut temu, Mikoski napisał: I tych nie myślałeś? Może gówniane ale na cywilne stoki jak najbardziej się nadają. https://www.xspo.de/dynastar-speed-course-master-gs-r22-134362?variant=25h-DYNDAOHE02.2 U nich na stronie której zamówiłem są -50 € do tej ceny myślałem o nich bo je sami recenzowaliście ale … widziały gały co brały . Kupiłem po pierwszym sezonie nauki SL Fis jakoś daje radę może dużo jeszcze brakuje z technicznego ale się uczę , te też mają być rozwojowe a metr dwa czy trzy w te czy tamtą jaka różnica . Carpani były R20 i jakoś na swój sposób dawałem radę . Trzeba dać kolejny krok w przód 😏 zamówione, zapłacone więc na takich będę podnosił swoje możliwości w dalszej nauce . @jurek_h bingo moje też 310 😏 Edytowane 57 minut temu przez PaVic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, jurek_h napisał: Gdyby te Mastery miały 65mm pod butem byłyby ideałem. Tyle mają jak można przeczytać w opisie 65 choć mastery z nazwy mają 70 pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu 3 godziny temu, PaVic napisał: zamówiłem Dynie GS 182 R22 Wreszcie nie będziesz wyglądał jak w gaciach po starszym bracie ..👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu 2 godziny temu, star napisał: To prawda swego czasu pełniącym obowiązki ordynatora na ortopedii we Wrocku był niejaki Koprowski, skromny jedynie z doktoratem, ale to on decydował o zabiegach i był polecany przez kolegów z wyższymi stopniami jeśli o zabieg chodziło. Na urologii u Narutowicza w Krk też rządził Lek. a pod sobą miał plejadę gwiazd z tytułami .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 19 minut temu, PaVic napisał: Tyle mają jak można przeczytać w opisie 65 choć mastery z nazwy mają 70 pod butem Twoje mają 65 mm i to dla mnie ogromna zaleta. Mastery 183cmm mają 71mm a to ocieranie się już o mulenie 🙂 Bardzo lubię jak narta jest "żywa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 30 minut temu, PaVic napisał: @jurek_h bingo moje też 310 😏 Już nie mogę się doczekać naszego spotkania 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 33 minuty temu Udostępnij Napisano 33 minuty temu Nie znam się więc się wypowiem że z promienia 25 metrów rzadko kiedy skorzystasz w pełni i raczej to będzie jazda wykastrowana czyli szuranie a nie na krawędzi co daje najlepsze odczucia jak cię wciska w skręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 31 minut temu Udostępnij Napisano 31 minut temu Damian. Niekoniecznie. To narty od U14. Należy założyć, że nie są twarde. Mogą się łatwo uginać i być bardzo elastyczne. Subiektywnie promień może być mniejszy jak w sztachetach 19m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, jurek_h napisał: Damian. Niekoniecznie. To narty od U14. Należy założyć, że nie są twarde. Mogą się łatwo uginać i być bardzo elastyczne. Subiektywnie promień może być mniejszy jak w sztachetach 19m. Jak będzie okazja bardzo chętnie skorzystam z nart żeby to sprawdzić jak Paweł pozwoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 22 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 22 minuty temu 7 minut temu, Mikoski napisał: Nie znam się więc się wypowiem że z promienia 25 metrów rzadko kiedy skorzystasz w pełni i raczej to będzie jazda wykastrowana czyli szuranie a nie na krawędzi co daje najlepsze odczucia jak cię wciska w skręcie. Damian, trzeba sprawdzić bo może być tak jak pisze Jurek a może w drugą i pójdą do Żyda czytam ,że R18-20 to świetny kompromis a tu no cóż się zobaczy, sprawdzi 🤦♂️🤪 tak czy siak jest to -1000€ względem nowego Carpani 😏 Panowie , lato szybko minie 😏 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu (edytowane) Paweł. Mogę już napisać, że to gówniane dechy. Nie nadają się do jazdy i chętnie jako używane je za 1/2 ceny od Ciebie kupię 😂 Nawet jutro 😉 Edytowane 16 minut temu przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu W marcu jeździłem na tych Dynkach Masterach Pitera 179cm i bardzo mi pasowały, elastyczne dzioby i piętki łatwe miłe i przyjemne. Być może te poważniejsze narty też mnie pozytywnie zaskoczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi