PaVic Napisano 59 minut temu Autor Udostępnij Napisano 59 minut temu 33 minuty temu, jurek_h napisał: Płyta ma R22 🙂 a narty R25 😄 Te narty są pozycjonowane w grupach U14/U16/Masters Super decha. To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu 22 minuty temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Chętnie je sprawdzę pod kontem grupy Masters 🙂 Moje byty mają 310mm a Twoje? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu 35 minut temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 I tych nie myślałeś? Może gówniane ale na cywilne stoki jak najbardziej się nadają. https://www.xspo.de/dynastar-speed-course-master-gs-r22-134362?variant=25h-DYNDAOHE02.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu Gdyby te Mastery miały 65mm pod butem byłyby ideałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu (edytowane) 51 minut temu, PaVic napisał: To ja U 18 + więc się nada 😏 będzie dobra zabawa 😏 Narty długie i jeszcze PYTA 22 to już będziesz nie kwestionowanym królem stoków i damskiej części apreski 😀. pozdro Edytowane 7 minut temu przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Mikoski napisał: I tych nie myślałeś? Może gówniane ale na cywilne stoki jak najbardziej się nadają. https://www.xspo.de/dynastar-speed-course-master-gs-r22-134362?variant=25h-DYNDAOHE02.2 U nich na stronie której zamówiłem są -50 € do tej ceny myślałem o nich bo je sami recenzowaliście ale … widziały gały co brały . Kupiłem po pierwszym sezonie nauki SL Fis jakoś daje radę może dużo jeszcze brakuje z technicznego ale się uczę , te też mają być rozwojowe a metr dwa czy trzy w te czy tamtą jaka różnica . Carpani były R21 i jakoś na swój sposób dawałem radę . Trzeba dać kolejny krok w przód 😏 zamówione, zapłacone więc na takich będę podnosił swoje możliwości w dalszej nauce . @jurek_h bingo moje też 310 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano teraz Autor Udostępnij Napisano teraz 9 minut temu, jurek_h napisał: Gdyby te Mastery miały 65mm pod butem byłyby ideałem. Tyle mają jak można przeczytać w opisie 65 choć mastery z nazwy mają 70 pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi