Marcos73 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: @AdrianW wygląda na to że kompletnie wyrywasz język lewego buta czyli problem jest ewidentny to jest tegoroczna produkcja, modele HF wprowadzili na rynek już 10 lat temu, zaczynając 2 modelami 85 i 120, w międzyczasie oferują twardości od 85 do 130 - 8 modeli damskich i męskich, w krajach alpejskich sprzedają się jak ciepłe bułki Nie zauważyłem na stokach, raz widziałem, jak gości się przy mnie mordował z zapinaniem tego tylnego czegoś. W sumie to kompan mu zapiął. Sam nie dał rady. Pewnie leszcze jakieś. To był jedyny raz, jak widziałem te buty. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, AdrianW napisał: https://youtu.be/R_Ui6fTj9BU?feature=shared W 50sek widać jak język wyłazi i plastik wrzyna się wtedy w stopę. Kilka razy dobrze się spociłem i sypały się bluzgi zanim odkryłem, że wystarczy kciuki wsadzić w odpowiednie miejsce i odciągnąć plastiki. Pozdro Bo ciągniesz do góry to i wyłazi jęzor . No chłopie jak masz problem w chałupie to przy takim Tuxie na parkingu będzie katastrofa 😂 ale może jak zmienisz tą frote bawełnianą na coś z gatunku wełny owczej to wejdą jak w masło 🥳😜 Edytowane 3 godziny temu przez PaVic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Marcos73 napisał: No kurwy były najlepsze, ale nie wiem o co kaman - ważne że działa. Nie wyglądasz na asymetrycznego chłopa. Może masz różne buty 😉 pozdro Oj oj , może z jedną się wymsknęła😝 Może kwestia nieobciętych paznokci 🤣 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, PaVic napisał: Bo ciągniesz do góry to i wyłazi jęzor . No chłopie jak masz problem w chałupie to przy takim Tuxie na parkingu będzie katastrofa 😂 ale może jak zmienisz tą frote bawełnianą na coś z gatunku wełny owczej to wejdą jak w masło 🥳😜 Pardą, a jak mam ciągnąć?🤨 Dajta już spokój 😄 Paweł jak będzie trzeba to szpadlem podważę albo szmalcem skarpety nasmaruje 🤣 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, AdrianW napisał: Pardą, a jak mam ciągnąć?🤨 Dajta już spokój 😄 Paweł jak będzie trzeba to szpadlem podważę albo szmalcem skarpety nasmaruje 🤣 Pozdro Do przodu i w lewy bok już Kordian pisał 🤦♂️ chyba faktycznie coś zielonego jak byś zajarał to by zeszło z Ciebie 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, PaVic napisał: Do przodu i w lewy bok już Kordian pisał 🤦♂️ chyba faktycznie coś zielonego jak byś zajarał to by zeszło z Ciebie 😂 Ale w czyj lewy?hehe😝 Z każdego by coś zeszło kolego ... 😎 A tak poważnie to sposób Kordiana faktycznie działa i jest łatwiej. Ale moim jest jeszcze łatwiej i jęzor nie wyłazi. Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Ale w czyj lewy?hehe😝 Z każdego by coś zeszło kolego ... 😎 Qwa Adrian 🤯 lewa noga lewy bok prawa noga prawy bok tu filozofii nie ma 😂😩 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, PaVic napisał: Qwa Adrian 🤯 lewa noga lewy bok prawa noga prawy bok tu filozofii nie ma 😂😩 Paweł przecież se jajca robię 🙂 Ale dziękuję Ci, masz cierpliwość 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, AdrianW napisał: Paweł przecież se jajca robię 🙂 Ale dziękuję Ci, masz cierpliwość 😉 https://www.instagram.com/p/CJla8Pzq8K3/?igsh=eXFocTkyOXl1emQ3 także wiesz 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, PaVic napisał: https://www.instagram.com/p/CJla8Pzq8K3/?igsh=eXFocTkyOXl1emQ3 także wiesz 😜 Nie kupiła nart od Brunera i się teraz męczy... 🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ostatnio będąc w sklepie był pan z butami i mówił, że ma problem z zakładaniem butów. Pan sprzedawca usiadł, wziął buta i pokazał jak się powinno ubierać. Nogę miał ustawioną do wewnątrz, czyli pietanp w prypadku prawej nogi była do wewnątrz, włożył do buta i odciągnął język w drugą stronę i stopa sama weszła do buta bez problemu. Magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Pan polecił zakładanie buta narciarskiego na siedząco??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Mitek napisał: Cześć Pan polecił zakładanie buta narciarskiego na siedząco??? Pozdro Nic takiego nie napisałem, pokazał jak powinno się zakładać, skupił sie na bucie i nodze a nie czy siedzisz i stoisz. Wytłumacz proszę jaka różnica jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, rulez napisał: Nic takiego nie napisałem, pokazał jak powinno się zakładać, skupił sie na bucie i nodze a nie czy siedzisz i stoisz. Wytłumacz proszę jaka różnica jest ? Cześć Napisałeś: "Pan sprzedawca usiadł..." więc zrozumiałem, że tak polecił zakładać but. A jaka różnica... porządnego buta na siedząco załozyć ani zdjąć się po prostu nie da. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, rulez napisał: Ostatnio będąc w sklepie był pan z butami i mówił, że ma problem z zakładaniem butów. Pan sprzedawca usiadł, wziął buta i pokazał jak się powinno ubierać. Nogę miał ustawioną do wewnątrz, czyli pietanp w prypadku prawej nogi była do wewnątrz, włożył do buta i odciągnął język w drugą stronę i stopa sama weszła do buta bez problemu. Magic Może miał mniejszą stopę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kordiankw napisał: Może miał mniejszą stopę Może, ale bardziej chodziło o zasadę ustawienia stopy względem buta i potem języka. Nie każdy kupuje buty sportowe aby się ścigać o setne sekundy. Dla mnie to jak z samochodami, kupujesz sportowy aby się ścigać licz się z mniej komfortową jazdą, kupujesz samochód luksusowy aby było wygodnie, miło i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 16 minut temu, rulez napisał: Może, ale bardziej chodziło o zasadę ustawienia stopy względem buta i potem języka. Nie każdy kupuje buty sportowe aby się ścigać o setne sekundy. Dla mnie to jak z samochodami, kupujesz sportowy aby się ścigać licz się z mniej komfortową jazdą, kupujesz samochód luksusowy aby było wygodnie, miło i przyjemnie. Cześć No tego akurat niestety nie da się połączyć - tak w samochodach jak i w butach narciarskich. Rozumiem sarkazm ze ściganiem ale wierz mi, że jak jazda ma być skuteczna a czucie narty odpowiednie to but musi być dość sztywny aby zapewnić reaktywność i czucie. To nie kłóci się z wygoda użytkowania ani zakładania aczkolwiek trzeba czasami iść na kompromisy ale warto. Wiesz to podobna sytuacja jak np. z noszeniem nart - dla większości osób, zwłaszcza dziewczyn jest to wyjątkowa upierdliwość ale jak wiesz jak ergonomicznie robić w odpowiedniej sytuacji staje się po prostu niezauważalną normą. Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 14 godzin temu, Mitek napisał: Real to niedługo będzie wystawiał w pierwszym składzie kucharzy i szatniarzy taki pomór. Póki co Valverde zrobił różnicę i 🤷♂️Game OVER City kwiczy 🤯 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu 43 minuty temu, Victor napisał: Póki co Valverde zrobił różnicę i 🤷♂️Game OVER City kwiczy 🤯 Cześć No Kacper mi pokazywał brameczki. Ja niestety nie mam czasu oglądać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi