Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Mitku to mi dałeś do myślenia 🤔😄 na stojąco. Prześlę Ci jutro film🙂 Pozdro Cześć No na siedząco się nie da ale chodzi mi o sposób układania stopy. Postaram się zrobić filmik też. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć No na siedząco się nie da ale chodzi mi o sposób układania stopy. Postaram się zrobić filmik też. Pozdro Hehehe 😄 Będę wdzięczny. 👍 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: Hehehe 😄 Będę wdzięczny. 👍 Pozdrawiam Adrian frycowe na wejście w ten sport trzeba zapłacić 😉 później już z górki 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Marcos73 napisał: Adrian, ale zawsze tak jest, dobre wybory pojawiają się wraz z doświadczeniem. Dopasowanie sprzętu, jest w Twojej gestii, ktoś Ci może w tym pomóc ale za Ciebie nie wybierze. Najgorzej jak nie wiesz co wybrać i dlaczego to a nie tamto. pozdro Oczywiście. Ale to się tyczy też różnych innych spraw w naszym życiu a człowiek i tak dalej głupi...😆 Czasami jest też tak, że zamiast pomęczyć sprzedawcę i siebie, to chce się jak najszybciej załatwić sprawę... A ja niestety taki typ, że łatwo można mnie w chu... zrobić. Na szczęście Żaneta czuwa...💪😄 Pozdro 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Victor napisał: Adrian frycowe na wejście w ten sport trzeba zapłacić 😉 później już z górki 😂 Hehe Paweł trzeba to raz a dwa że się płaci i za każdym razem jest uśmiech na twarzy 😄 Niedługo połowa miejsca w szafie to będzie galanteria narciarska... i ch... że w sezonie się pojedzie raz czy dwa na narty 🤣🤣 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu Marek, wygodny w sensie jak skarpeta. Brak punktowego ucisku to pierwszy wskaźnik że można dalej ciągnąć temat. Natomiast ma być dość ciasno. Dobrze trzymający but docenia się z czasem, w miarę jak rosną umiejętności. Człowiek se wtedy uświadamia, że pewnych rzeczy nie ogarnie w zbyt dużym bucie. A przy zakładaniu buta ciągnięcie za język odpowiednie przecież rozchyla brzegi skorupy, w zasadzie jest to nawet bardziej efektywne niż rozchylanie rękami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi