grimson Napisano Czwartek o 19:49 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:49 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Szypliński to były zawodnik i jego sposób jazdy jest nieco inaczej oceniany przez to urządzenie, więc wynik ma dobry (bo sprawdziłem), ale nie rewelacyjny bo musiałby zmienić sposób jazdy na wyznaczony algorytmami, czyli szorować dupą po stoku, dokręcać skręty etc. Koszt 200 jurków czy duży? Nie chodzi o majętność, bo narty to tak czy siak drogi sport, a to tylko 4-6h z instruktorem. Jak pisałeś, ktoś kumaty sporo z tego wyciągnie i sporo może poprawić we własnym zakresie. Mój młody wynik Michała osiągną w 2-gim i jego ostatnim z tym urządzeniem przejeździe, po analizie czego ów program od niego oczekuje. Musiał pojechać inaczej, niż jeździ zazwyczaj. Czyli bardziej pokazowo. Moim zdaniem lepiej wydać 200 jurków i się we własnym zakresie cokolwiek szkolić, niż zmieniać dechy co wyjazd szukając świętego graala. Chyba wyjdzie to taniej i będzie bardziej skuteczne. pozdro ja tego nie zainstaluję, bo nie lubię skręcać 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano wczoraj o 17:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:25 No i nie udało się przebić wyniku, o ile na Gigantkach nadrobiłem to co brakowało, to inne parametry spadły. 😂 Ot taka zabawa, jak w gierkach w zaliczaniu kolejnych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Ale i tak warto podkreślić i z szacunkiem wielkim potraktować Twoje działania. Prawdopodobnie jeździsz już znacznie lepiej niż np. ja nigdy nie będę jeździł i tego warto zazdrościć i to docenić. A aplikacje to gówno warte przybliżenia - zawsze! Trzymaj się serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 12 godzin temu, herbi napisał: No i nie udało się przebić wyniku, o ile na Gigantkach nadrobiłem to co brakowało, to inne parametry spadły. 😂 Ot taka zabawa, jak w gierkach w zaliczaniu kolejnych No doszły mnie słuchy że Maestro piał z zachwytu z gigantowyvh przejazdów nawet kilka filmów dostałem ale kto jest kto 🤷♂️ także 👏👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, PaVic napisał: No doszły mnie słuchy że Maestro piał z zachwytu z gigantowyvh przejazdów nawet kilka filmów dostałem ale kto jest kto 🤷♂️ także 👏👌 Ja wiem… i jestem w szoku. Możesz ewentualnie Rafie narty nosić 😜😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: Ja wiem… i jestem w szoku. Możesz ewentualnie Rafie narty nosić 😜😂😉 Niedoczekanie jego czy kogokolwiek 🥳 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) W dniu 23.04.2026 o 18:06, herbi napisał: Tylko czy warto wydawać 200€ rocznie? Cieżko powiedzieć, jeśli to dla kogoś nie jest dużo kasy, to tak. W dniu 23.04.2026 o 18:24, Marcos73 napisał: Moim zdaniem lepiej wydać 200 jurków i się we własnym zakresie cokolwiek szkolić, niż zmieniać dechy co wyjazd szukając świętego graala Dla tych którzy nie znają szczegółów uprzejmie donoszę że wartość o której pisze Marek to maksymalna wartość osiągnięta jakąkolwiek techniką w jakimkolwiek terenie - carv potrafi rozróżnić co jedziemy i po czym - czyli rozróżni czy jedziemy ciętym czy równoległym, w mig wyczai czy telepiemy się po wertepach czy w puchu. Carv ocenia w czym jesteśmy dobrzy a w czym gorsi - i potrafi zarekomendować odpowiednie ćwiczenia wraz z filmikami jak je wykonać... Mało?... no to można jeszcze stworzyć grono znajomych z którymi można się porównać /ściigać.. ..ja mam dwóch @Marcos73 i @Chertan - ..o ile na krawędziach Maras wymiata ( kto jeździ ładniej niech pierwszy jebnie kijkiem).. Pieter za nim a ja zamykam podium w tym wieloosobowym peletonie ( z minimalną stratą oczywiście 😉 ). W krótkim wiadomo - Piter (zwany cyrklem - ale tylko przez złośliwych) potrafi nawalić tyle kółek na godzinę co my z Marasem we dwóch w tygodniu... dddługo za nim ja (nie chwaląc się) i Maras na szarym, odległym końcu ;D (dlatego tera tak uporczywie ćwiczy krótkim- no bo jak tak za dziadkiem?).. ... na muldach jezdem ja a potem... - no tak daleko to mój wzrok nie sięga (lata mam i wzrok nie ten już).. 😜 ... myśle że musieli coś takiego zrobić żeby dziadki też się mogły się dowartościować..a nie tylko "młode pistolety" w końcu nie każdy młody ma "w chuj euro" jak nasz Młody.. a carv to nie są tanie rzeczy .. 😉 ( @Jan czasem pisze że przeważnie jakiś wpis powstaje tylko po to żeby coś o sobie fajnego napisać .. ma rację) Edytowane 1 godzinę temu przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: ( @Jan czasem pisze że przeważnie jakiś wpis powstaje tylko po to żeby coś o sobie fajnego napisać .. ma rację) nie przejmuj się, chłopcy w każdym wieku tak mają - muszą być zawsze lepsi, szybsi, zwinniejsi, zawsze muszą się ścigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Jan napisał: nie przejmuj się, chłopcy w każdym wieku tak mają - muszą być zawsze lepsi, szybsi, zwinniejsi, zawsze muszą się ścigać Pisałem o sobie 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ja na przykład nie "muszę być"... po prostu jestem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi