grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Szypliński to były zawodnik i jego sposób jazdy jest nieco inaczej oceniany przez to urządzenie, więc wynik ma dobry (bo sprawdziłem), ale nie rewelacyjny bo musiałby zmienić sposób jazdy na wyznaczony algorytmami, czyli szorować dupą po stoku, dokręcać skręty etc. Koszt 200 jurków czy duży? Nie chodzi o majętność, bo narty to tak czy siak drogi sport, a to tylko 4-6h z instruktorem. Jak pisałeś, ktoś kumaty sporo z tego wyciągnie i sporo może poprawić we własnym zakresie. Mój młody wynik Michała osiągną w 2-gim i jego ostatnim z tym urządzeniem przejeździe, po analizie czego ów program od niego oczekuje. Musiał pojechać inaczej, niż jeździ zazwyczaj. Czyli bardziej pokazowo. Moim zdaniem lepiej wydać 200 jurków i się we własnym zakresie cokolwiek szkolić, niż zmieniać dechy co wyjazd szukając świętego graala. Chyba wyjdzie to taniej i będzie bardziej skuteczne. pozdro ja tego nie zainstaluję, bo nie lubię skręcać 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi