Spiochu Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, MarioJ napisał: Nie martw się o wiarygodność Sikorskiego. On sobie poradzi w dyplomacji. To Tobie się wydaje że to było nieudolne, bo tego nie rozumiesz. Zaufaj dobremu politykowi, że sobie poradzi. To po prostu bylo nieudolne a patriota to ten co dba o dobrobyt i rozwoj kraju a nie klaszcze uszami cokolwiek wladza lub zwykli ludzie by zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 40 minut temu, MarioJ napisał: Nie martw się o wiarygodność Sikorskiego. On sobie poradzi w dyplomacji. To Tobie się wydaje że to było nieudolne, bo tego nie rozumiesz. Zaufaj dobremu politykowi, że sobie poradzi. to jest ten miły Pan, który już dwa razy chciał wciągnąć Polskę do wojny? no to brawo dla tego Pana. rozumiem że z pieśnią na ustach, w radosnym pląsie pójdziesz z kałaszem w ręce na Front Wschodni. bo Pan polityk każe. Edytowane 2 godziny temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 3 godziny temu, kordiankw napisał: Nikt tu nie stara się wybielić Nazistów, a wskazuje, że czerwonoarmiści to tacy sami zbrodniarze I nikt nie umniejsza okrucieństwa jednych i drugich . Moim zdaniem żeby rozliczać ich okrucieństwa już czas najwyższy rozliczyć rzetelnie własne podwórko po 45r. Wojskowych ,milicjantów,sędziów,prokuratorów,urzędników itp itd dogłębnie określić jakie ich profity mają dzieci i rodziny. Rozliczyć wszystkie większe i mniejsze afery- skoki,fozy …Ustanowić prawo dla obywateli a nie dla wielorybów i respektować to prawo. Urzędnik czy polityk ma być rozliczany za własne błędy ! A przede wszystkim wyjść z UE jak najszybciej-pisze to ten który za wejściem głosował a dziś byłby pierwszy żeby ten układ się rozpadł w drobny mak. A jak zapytacie dlaczego to czas zrobić tournée po miastach europejskich zamiast kierunek alpejski. Zacznijcie od Berlina następnie po drodze Hanover,Hamburg ..północna Nadrenia (Essen Duisburg Dortmund ) Amsterdam,Rotterdam,Haga,Antwerpia,Bruksela,Paryż,Marsylia,Barcelona,Lisbona,Londyn to z tych większych bo mniejsze już pominę a w wymienionych byłem w ostatnim czasie i to co się tam dzieje, jak te miasta wyglądają jest porażające . Dziadostwo,brud,nędza ah szkoda gadać . Inżynieria światowa jest wszechobecna na ulicy. Także narzekaliśmy na dziadostwo chińczyków a chyba dziś sami jesteśmy takim dziadostwem 🤢. Nie za taką Europą głosowałem ! Więc mogę zadać pytanie -czy dziś faktycznie czerwoni są problemem ? Ja nie widzę powodu żeby atakowali-wy możecie mieć inne zdanie . Wasze prawo. Czy może wszechobecne dziadostwo polityczne państw „demokratycznych” jest większym problemem! Moim zdaniem jest! Bo ja nie dostrzegam w waszych wypowiedziach okrucieństwa jakie jest obecnie w Palestynie za pozwoleniem waszego/naszego obrońcy amerykańskiego . Dla mnie jest to większe okrucieństwo niż działania wojenki Putina na wschodzie Ukrainy. Swoje już ma a reszta kraju już dawno podzielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi