Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, AdrianW napisał: Za długo było... za miło 🙂 Wrzucam rodzynka. Nie jest to mój najlepszy zjazd i trochę spięty jestem przed kamerą ale takich zjazdów, gdzie wydaje mi się, że było ok - panowałem nad nartami i czułem luz jest 2-3 na dzień i to urywkami. VID-20260115-WA0000.mp4 bardzo ładnie - tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Jan napisał: bardzo ładnie - tak trzymać Słodzisz Janeczku, ale obydwaj dobrze widzimy, że coś tu nie gra...🫤 Mus się do 3zinnen szykować, niech to Adam ogarnie😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Mus się do 3zinnen szykować, niech to Adam ogarnie😂😂 Tam będzie ciężko, nie ma ani jednej trasy niebieskiej, same czarne i czerwone, ale stacja zaje.....ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, labas napisał: Tam będzie ciężko, nie ma ani jednej trasy niebieskiej, same czarne i czerwone, ale stacja zaje.....ta. Tym lepiej 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, labas napisał: nie ma ani jednej trasy niebieskiej, same czarne i czerwone, ale stacja zaje.....ta. we italii to czerwone są jak niebieskie a czarne jak czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, AdrianW napisał: łodzisz Janeczku, ale obydwaj dobrze widzimy, że coś tu nie gra. więcej luzu i nie myśl o tym co forumowe experty napiszą, popatrz na Lindsey - ona wygrywa bo jedzie tylko dla własnej przyjemności a inne muszą wygrywać bo kryje się za tym kasa sponsorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Jan napisał: we italii to czerwone są jak niebieskie a czarne jak czerwone Akurat na tej stacji jest najbardziej stroma trasa 78% i nie obrażaj mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, AdrianW napisał: Tym lepiej 💪 jedziesz z narzeczoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jan napisał: jedziesz z narzeczoną? Nie inaczej 😉 Dzisiaj jeździ ze mną i nie wymięka. Jestem z niej bardzo zadowolony. Widać, że się odblokowała. Na lodzie sztywno się trzyma a to mi narty odjeżdżają. Jedzie powoli ale skutecznie. 206 i 204 na raz zjechała bez przerw. Wiem, że to nic takiego ale cieszę się nawet z takiego postępu, a Adam wie, jaki był problem w Livigno. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć A może masz już tępe nieco krawędzie a ona delikatniej jedzie więc... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Mitek napisał: Cześć A może masz już tępe nieco krawędzie a ona delikatniej jedzie więc... Pozdro Niewykluczone, ale obstawiam, że to brak umiejętności 😉 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu A może Jeannette umi a Adriano nie umi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 15 minut temu, AdrianW napisał: Niewykluczone, ale obstawiam, że to brak umiejętności 😉 Pozdrawiam Jednak przygotowanie sprzętu ma istotne znaczenie i to że krawędzie trochę się zużyły może mieć znaczenie. Np. ja ostatnio byłam w Szczyrku na moim sprzęcie rezerwowym czyli starych złomkach RTM77, których nie zdążyłam spróbować naostrzyć (ale też w zeszłym sezonie strasznie dużo nie jeździły). Po tym jak ostatnio jeździłam na nartach po serwisie (SL-ki, AM) które są jednak w wyższej klasie jakościowej, pierwszy zjazd po zaskakująco twardej 7-ce nieco mnie zaniepokoił 🙃, wręcz żałowałam że nie wzięłam porządnego sprzętu. Potem się przyzwyczaiłam (i nawet lekko ucieszyłam że nie muszą mnie martwić kamienie na przejazdach między Skrzycznem dużym i Małym) , ale na ślizgawkach które zaczęły się pokazywać z czasem, lekko się rozjeżdżałam jak już dawno nie 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi