Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, AdrianW napisał: Za długo było... za miło 🙂 Wrzucam rodzynka. Nie jest to mój najlepszy zjazd i trochę spięty jestem przed kamerą ale takich zjazdów, gdzie wydaje mi się, że było ok - panowałem nad nartami i czułem luz jest 2-3 na dzień i to urywkami. VID-20260115-WA0000.mp4 bardzo ładnie - tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Jan napisał: bardzo ładnie - tak trzymać Słodzisz Janeczku, ale obydwaj dobrze widzimy, że coś tu nie gra...🫤 Mus się do 3zinnen szykować, niech to Adam ogarnie😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Mus się do 3zinnen szykować, niech to Adam ogarnie😂😂 Tam będzie ciężko, nie ma ani jednej trasy niebieskiej, same czarne i czerwone, ale stacja zaje.....ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, labas napisał: Tam będzie ciężko, nie ma ani jednej trasy niebieskiej, same czarne i czerwone, ale stacja zaje.....ta. Tym lepiej 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, labas napisał: nie ma ani jednej trasy niebieskiej, same czarne i czerwone, ale stacja zaje.....ta. we italii to czerwone są jak niebieskie a czarne jak czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, AdrianW napisał: łodzisz Janeczku, ale obydwaj dobrze widzimy, że coś tu nie gra. więcej luzu i nie myśl o tym co forumowe experty napiszą, popatrz na Lindsey - ona wygrywa bo jedzie tylko dla własnej przyjemności a inne muszą wygrywać bo kryje się za tym kasa sponsorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Jan napisał: we italii to czerwone są jak niebieskie a czarne jak czerwone Akurat na tej stacji jest najbardziej stroma trasa 78% i nie obrażaj mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, AdrianW napisał: Tym lepiej 💪 jedziesz z narzeczoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jan napisał: jedziesz z narzeczoną? Nie inaczej 😉 Dzisiaj jeździ ze mną i nie wymięka. Jestem z niej bardzo zadowolony. Widać, że się odblokowała. Na lodzie sztywno się trzyma a to mi narty odjeżdżają. Jedzie powoli ale skutecznie. 206 i 204 na raz zjechała bez przerw. Wiem, że to nic takiego ale cieszę się nawet z takiego postępu, a Adam wie, jaki był problem w Livigno. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu Cześć A może masz już tępe nieco krawędzie a ona delikatniej jedzie więc... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 35 minut temu Autor Udostępnij Napisano 35 minut temu 11 minut temu, Mitek napisał: Cześć A może masz już tępe nieco krawędzie a ona delikatniej jedzie więc... Pozdro Niewykluczone, ale obstawiam, że to brak umiejętności 😉 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu A może Jeannette umi a Adriano nie umi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu 15 minut temu, AdrianW napisał: Niewykluczone, ale obstawiam, że to brak umiejętności 😉 Pozdrawiam Jednak przygotowanie sprzętu ma istotne znaczenie i to że krawędzie trochę się zużyły może mieć znaczenie. Np. ja ostatnio byłam w Szczyrku na moim sprzęcie rezerwowym czyli starych złomkach RTM77, których nie zdążyłam spróbować naostrzyć (ale też w zeszłym sezonie strasznie dużo nie jeździły). Po tym jak ostatnio jeździłam na nartach po serwisie (SL-ki, AM) które są jednak w wyższej klasie jakościowej, pierwszy zjazd po zaskakująco twardej 7-ce nieco mnie zaniepokoił 🙃, wręcz żałowałam że nie wzięłam porządnego sprzętu. Potem się przyzwyczaiłam (i nawet lekko ucieszyłam że nie muszą mnie martwić kamienie na przejazdach między Skrzycznem dużym i Małym) , ale na ślizgawkach które zaczęły się pokazywać z czasem, lekko się rozjeżdżałam jak już dawno nie 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi