Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, Mitek napisał: Myślę, że Tobie się nawet o takich nie śniło. To nie kwestia postępów ile całkowitej zmiany preferowanego sposobu jazdy i używanych technik - możesz to nawet lekko ogarniasz bo zmierzasz w tym samym kierunku tylko jakby w drugą stronę. Swego czasu Ewka była typowym śmigowcem, przez wiele lat jeździła na SL. Obecnie preferuje techniki cięte a przyczyniła się do tego zmiana nart na Mastera, który nie jest tak aktywny jak narta SL. Pozdro Podziwiam, niezwykle uzdolniona, w grupie moich znajomych między 40 a 50 postępów nie zrobił nikt. Mam takiego kumpla narciarskiego co jeździ z instruktorami od dziecka, poznałem go jak miał 35 lat, jeździ w sezonie ok. 20 dni z czego 10 zawsze z instruktorem 1/1 - 4 godziny dziennie. Minęło 12 sezonów a ja u niego postępów nie wiedzę, Może masz jakiś najnowszy filmik to wszyscy będą mogli się czegoś nauczyć albo conajmniej zobaczyć w jakim kierunku należy podążać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, a_senior napisał: Adriana z przebiegu dyskusji to zastanawiam się czy ten Adrian jest realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu 6 godzin temu, Jan napisał: z przebiegu dyskusji to zastanawiam się czy ten Adrian jest realny Spore prawdopodobieństwo - nie wkleja syfu w co drugim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi