AdrianW Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, Jan napisał: dla mnie całkiem przyzwoicie jak na krótki staż i fajnie że udało się Tobie wyrwać do hali PS dziewczyna też była ? Fajnie, tylko 2x więcej jazdy samochodem niż na nartach😵💫 Przed chwilą wróciliśmy. Pogadałem trochę z Japończykami i dali mi kilka wskazówek....🤣 Oczywiście że była - i tu chyba największy pozytyw bo nowe kijki(110) jej podpasowały. Powiedziała że lepiej z kijkami niż bez. Do butów wrzuciliśmy wkładki ortopedyczne i też na duży + . Jednym słowem chciało jej się jeździć/zjeżdżać . Pozdro Edytowane 12 godzin temu przez AdrianW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 20 minut temu, Victor napisał: Świetnie,że ćwiczysz 👌hala to świetne miejsce 😉 Masz troszkę filmów do dalszej motywacji 😜 https://m.facebook.com/reel/1388421562264018/?referral_source=external_deeplink Pozdro Dzięki Victor. Miałem dzisiaj kilkadziesiąt powodów do motywacji bo szkółki z różnych stron świata ćwiczyły na "lodowisku" obok. Przyjemnie się na to patrzyło. Czasami szczena opadała...🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi