Skocz do zawartości

Drugie narty na trudniejsze warunki

AdrianW

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, AdrianW napisał:

A takie tam czereśniaki😂

Marcos apropo naszej ostatniej rozmowy...😭😆

IMG20251208091844.jpg

Miałem identyczną sytuację w lutym. Zauważyłem dopiero przy zsiadaniu z kanapy, a że miałem jasną kurtkę i spodnie to wyglądało koszmarnie.
Jednak po zjeździe pod następną kolejkę wszystko spłynęło na całe szczęście. 

2025-12-08 12.44.32.jpg

• Like 2

4 minuty temu, AdrianW napisał:

Przepraszam jeśli komuś nie odpisałem ale sami rozumiecie...🙂 Dzisiaj jest sztos. Na czerwonej poległem, nogi palą. Elę gdzieś zgubiłem 🫣 Były zjazdy z Mistrzem, bardzo pozytywnie 😉

Pozdro dla wszystkich 🙂

Się znalazła 🤣

IMG_4135.png

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 1

Proszę o wyrozumiałość... To jest przed szkoleniem. Pomijając różne błędy i naganne zachowania, największy problem stanowi na chwilę obecną brak odciążenia. Skutek - zajechane nogi. Dzisiaj dwa symboliczne zjazdy z Adamem i omówienie błędów. Zobaczymy jakie ma plany na jutro. 

POZDRO 

• Like 4
  • Thanks 2

21 minut temu, AdrianW napisał:

Proszę o wyrozumiałość... To jest przed szkoleniem. Pomijając różne błędy i naganne zachowania, największy problem stanowi na chwilę obecną brak odciążenia. Skutek - zajechane nogi. Dzisiaj dwa symboliczne zjazdy z Adamem i omówienie błędów. Zobaczymy jakie ma plany na jutro. 

POZDRO 

Hm...

Ja zawsze robię coś takiego jak plan zjazdu. Staram się na każdy zjazd mieć jakiś pomysł, to powoduje jazdę bardziej uporządkowaną w sensie taktycznym a temu podporządkowana jest technika.

Tutaj wyglądało trochę tak jakby plan był: jak najszybciej na dole i nikomu nie przyjebać. 😉

Trasa idealna, warunki super, warto zaplanować jazdę rytmicznym skrętem...

Pozdro

• Thanks 1

30 minut temu, AdrianW napisał:

POZDRO 

Kije i ręce nie robią nic ,stok idealny zakrawędziowania prawie wcale i ta przygoda na koniec z Twojej winy 🫣 na szczęście bez strat ,Adam musi Cię poustawiać.

• Like 1

5 minut temu, Mitek napisał:

Hm...

Ja zawsze robię coś takiego jak plan zjazdu. Staram się na każdy zjazd mieć jakiś pomysł, to powoduje jazdę bardziej uporządkowaną w sensie taktycznym a temu podporządkowana jest technika.

Tutaj wyglądało trochę tak jakby plan był: jak najszybciej na dole i nikomu nie przyjebać. 😉

Trasa idealna, warunki super, warto zaplanować jazdę rytmicznym skrętem...

Pozdro

Masz rację, taki był plan. Dorwałem się do tej trasy jak Reksio do szynki. Taka jazda nie ma sensu bo raz, że słaby ze mnie zawodnik i stwarzam zagrożenie a dwa bo mięśnie nie wytrzymują. Ale jaka za to radocha...🫣🙂 Na czerwonych trasach jednak poległem. I wtedy się lampka zapaliła że coś tu nie gra... 

Pozdrawiam 

• Like 2

6 minut temu, AdrianW napisał:

Masz rację, taki był plan. Dorwałem się do tej trasy jak Reksio do szynki. Taka jazda nie ma sensu bo raz, że słaby ze mnie zawodnik i stwarzam zagrożenie a dwa bo mięśnie nie wytrzymują. Ale jaka za to radocha...🫣🙂 Na czerwonych trasach jednak poległem. I wtedy się lampka zapaliła że coś tu nie gra... 

Pozdrawiam 

Cześć

Nie wiem co tam Ci Adaś mówi - z pewnością mówi dobrze i zobaczysz, że efekt będzie. Ja bym tylko powiedział: zapomnij, że istnieje coś takiego jak skręt cięty i jazda na krawędzi taliowanej narty - dopóki Ci Adam nie powie, żebyś sobie przypomniał.

Pozdro

• Like 1

54 minuty temu, AdrianW napisał:

POZDRO 

Adrian 🥳 klepiemy szkołę podstawową . Fachowca masz na miejscu . Powodzenia . W wolnym czasie gdy fachowiec zajęty proponuje znaleźć spokojny stok gdzie tłumów brak i samemu ćwiczyć 

• Like 2

6 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Nie wiem co tam Ci Adaś mówi - z pewnością mówi dobrze i zobaczysz, że efekt będzie. Ja bym tylko powiedział: zapomnij, że istnieje coś takiego jak skręt cięty i jazda na krawędzi taliowanej narty - dopóki Ci Adam nie powie, żebyś sobie przypomniał.

Pozdro

Dziękuję. Postaram się podporządkować choć mam ciągoty i nawyki w złą stronę🫤 Adam ma bardzo mało czasu. Na cuda nie liczę. Żaneta jest priorytetem. 

8 minut temu, PaVic napisał:

Adrian 🥳 klepiemy szkołę podstawową . Fachowca masz na miejscu . Powodzenia . W wolnym czasie gdy fachowiec zajęty proponuje znaleźć spokojny stok gdzie tłumów brak i samemu ćwiczyć 

Tak, masz rację. Ja rozumiem, że to trzeba przepracować. Trochę jestem rozbity bo chciałbym wszędzie wjechać/ zjechać, wszystko zwiedzić. Z drugiej strony chciałbym jak najwięcej się nauczyć. Jeszcze inny temat że ja tu nie jestem sam i nie mogę się skupiać tylko na sobie. Zobaczymy co przyniesie jutro. Może jakoś uda się wszystko pogodzić 😉

Pozdro Victor

To bardzo miłe z Twojej strony, że dajesz się podciągnąć Żanecie. Jesteście na wypadzie „urlopowym”, z bardzo dobrym  instruktorem na kilka osób, na różnych poziomach. Zdaje się, że trudno to wszystko pogodzić. Jeśli chcecie się szkolić, to wyjazd ewidentnie szkoleniowy, w grupkach, dopasowanych do każdego z Was poziomów i potrzeb. 🙂 

• Like 1

19 minut temu, AdrianW napisał:

Tak, masz rację. Ja rozumiem, że to trzeba przepracować. Trochę jestem rozbity bo chciałbym wszędzie wjechać/ zjechać, wszystko zwiedzić. Z drugiej strony chciałbym jak najwięcej się nauczyć. Jeszcze inny temat że ja tu nie jestem sam i nie mogę się skupiać tylko na sobie. Zobaczymy co przyniesie jutro. Może jakoś uda się wszystko pogodzić 😉

Pozdro Victor

Pamiętaj,że dzień jest długi a kto rano wstaje temu … tak wiec można wygospodarować godzinę/dwie żeby samemu spokojnie poćwiczyć. Reszta to szkolenie i zwiedzanie tarasowe które przecież też uczy . 

pozdro

• Like 1

19 minut temu, .Beata. napisał:

To bardzo miłe z Twojej strony, że dajesz się podciągnąć Żanecie. Jesteście na wypadzie „urlopowym”, z bardzo dobrym  instruktorem na kilka osób, na różnych poziomach. Zdaje się, że trudno to wszystko pogodzić. Jeśli chcecie się szkolić, to wyjazd ewidentnie szkoleniowy, w grupkach, dopasowanych do każdego z Was poziomów i potrzeb. 🙂 

Beata, to trza coś zorganizować 😉 Ja już mam pewien pomysł ale nie chcę zapeszać...😉

29 minut temu, Marcos73 napisał:

Do Włochów jadę, nie tych pod Warszawą, oczywiście😀.

pozdro

trzymać tam pogodę, nie wywracać się i dbać o stan tras. 

A ja myślałem że Ty też na szkolenie...🤣🤣🤣

Po mnie ratrak musi dwa razy kursować... i to nie dlatego że się wywracam😆

Eee no to zdjęcie w kombozonie pożądane 😎👌

• Like 1