Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 55 minut temu, AdrianW napisał: Chodziło mi o kapiący smar rozrzedzony z wodą 🫣 🤣 A ok. Kolorystyka stonowana w takich przypadkach daje większy komfort psychiczny. Nic na to nie poradzisz. Lepiej się czujesz gdy nie widać gdy jesteś ujebawszy 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie wiem czy mogę, ale zaryzykuję 😉 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 16 minut temu, AdrianW napisał: Nie wiem czy mogę, ale zaryzykuję 😉 No spoczko, ja jeszcze tydzień 😉 pozdro. Edytowane 1 godzinę temu przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Całkiem nie źle Ci wychodzi ten wqrw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: A takie tam czereśniaki😂 Marcos apropo naszej ostatniej rozmowy...😭😆 Miałem identyczną sytuację w lutym. Zauważyłem dopiero przy zsiadaniu z kanapy, a że miałem jasną kurtkę i spodnie to wyglądało koszmarnie. Jednak po zjeździe pod następną kolejkę wszystko spłynęło na całe szczęście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi