AdrianW Napisano wczoraj o 19:55 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:55 (edytowane) 15 minut temu, Jan napisał: dla mnie całkiem przyzwoicie jak na krótki staż i fajnie że udało się Tobie wyrwać do hali PS dziewczyna też była ? Fajnie, tylko 2x więcej jazdy samochodem niż na nartach😵💫 Przed chwilą wróciliśmy. Pogadałem trochę z Japończykami i dali mi kilka wskazówek....🤣 Oczywiście że była - i tu chyba największy pozytyw bo nowe kijki(110) jej podpasowały. Powiedziała że lepiej z kijkami niż bez. Do butów wrzuciliśmy wkładki ortopedyczne i też na duży + . Jednym słowem chciało jej się jeździć/zjeżdżać . Pozdro Edytowane wczoraj o 19:58 przez AdrianW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 20:02 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 20:02 20 minut temu, Victor napisał: Świetnie,że ćwiczysz 👌hala to świetne miejsce 😉 Masz troszkę filmów do dalszej motywacji 😜 https://m.facebook.com/reel/1388421562264018/?referral_source=external_deeplink Pozdro Dzięki Victor. Miałem dzisiaj kilkadziesiąt powodów do motywacji bo szkółki z różnych stron świata ćwiczyły na "lodowisku" obok. Przyjemnie się na to patrzyło. Czasami szczena opadała...🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 16 godzin temu, AdrianW napisał: Czasami szczena opadała.. Nic się nie przejmuj mam ten sam ból szczeny kiedy patrzę z krzesła co wyprawiają najmłodsi na tyczkach 🤦♂️ ta ich gibkość powala totalnie- cóż trzeba kaleczyć własne rzemiosło na swój sposób i mieć z tego przyjemną zajawkę 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, Victor napisał: Nic się nie przejmuj mam ten sam ból szczeny kiedy patrzę z krzesła co wyprawiają najmłodsi na tyczkach 🤦♂️ ta ich gibkość powala totalnie- cóż trzeba kaleczyć własne rzemiosło na swój sposób i mieć z tego przyjemną zajawkę 😉 Taa, dokładnie...🥴 Człowiek patrzy i mówi do siebie "też tak potrafię" . Później schodzi z krzesełka żeby to sobie udowodnić. Wydaje mu się że dupą już jest blisko piętek nart a krawędzie prawie na sztorc tną śnieg jak masarz świniaka... za chwilę oglądam film i widzę jak w dalszym ciągu na stojąco macham dupą a krawędzie nart ledwo odrywają się od podłoża 🤣🤣 Pozdro💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, AdrianW napisał: Taa, dokładnie...🥴 Człowiek patrzy i mówi do siebie "też tak potrafię" . Później schodzi z krzesełka żeby to sobie udowodnić. Wydaje mu się że dupą już jest blisko piętek nart a krawędzie prawie na sztorc tną śnieg jak masarz świniaka... za chwilę oglądam film i widzę jak w dalszym ciągu na stojąco macham dupą a krawędzie nart ledwo odrywają się od podłoża 🤣🤣 Pozdro💪 nie przejmuj się, moje krawędzie odrywają się tylko wtedy gdy za szybko wjadę na muldę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Jan napisał: nie przejmuj się, moje krawędzie odrywają się tylko wtedy gdy za szybko wjadę na muldę Nie bądź tak autokrytyczny 🙃 Twoje krawędzie odrywają się od śniegu znacznie częściej niż myślisz. Właściwie należało by powiedzieć : częściej niż byś chciał 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, jurek_h napisał: Nie bądź tak autokrytyczny 🙃 Twoje krawędzie odrywają się od śniegu znacznie częściej niż myślisz. Właściwie należało by powiedzieć : częściej niż byś chciał 😁 to widocznie tak ma być bo mi się zawsze świetnie zjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Jan napisał: to widocznie tak ma być bo mi się zawsze świetnie zjeżdża Błogosławiona nieumiejętność i nieświadomość 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, jurek_h napisał: Błogosławiona nieumiejętność i nieświadomość 🙃 ważne że się sobie podobam to 5 dni temu żonka mnie sfotografowała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: nie przejmuj się, moje krawędzie odrywają się tylko wtedy gdy za szybko wjadę na muldę A już myślałem, że wtedy kiedy wsiadasz do gondoli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 23 minuty temu, Jan napisał: ważne że się sobie podobam Chwalebny narcyzm 🙂 Edytowane 1 godzinę temu przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi