AdrianW Napisano Wtorek o 20:23 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 20:23 3 minuty temu, .Beata. napisał: Ponoć bardzo przydatna funkcja kija narciarskiego 😉 Pozdrawiam:) Beata tylko pamiętaj żeby wlać po równo i pić z każdego po równo bo funkcja równoważna może być zaburzona 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 20:40 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:40 (edytowane) 59 minut temu, AdrianW napisał: Beata tylko pamiętaj żeby wlać po równo i pić z każdego po równo bo funkcja równoważna może być zaburzona 🤣 to już lepiej zrezygnuj z tych kijków pS a "cieniem" się nie przejmuj zawsze mniej albo więcej będzie to zwożenie drzewa taki znalazłem z moim cieniem i nawet z kijkami jadę Edytowane Wtorek o 21:25 przez Jan 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 03:56 Autor Udostępnij Napisano Środa o 03:56 7 godzin temu, Jan napisał: to już lepiej zrezygnuj z tych kijków pS a "cieniem" się nie przejmuj zawsze mniej albo więcej będzie to zwożenie drzewa taki znalazłem z moim cieniem i nawet z kijkami jadę Janie toż Ty mkniesz na strzała 😄 gdzie to tak ładnie i pusto? Dzięki za film. Fajnie że wrzucacie filmiki, nie krępować się 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 08:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:09 W dniu 30.07.2025 o 05:56, AdrianW napisał: Janie toż Ty mkniesz na strzała 😄 gdzie to tak ładnie i pusto? Dzięki za film. Fajnie że wrzucacie filmiki, nie krępować się 😉 czerwona trasa 17a w Saas Fee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) Cześć. Żeby nie być gołosłownym to wrzucam świeżutki zakup Żanety😉 Tylko nie piszcie że coś źle kupiliśmy 😁 tu chyba wielkiej filozofii nie ma oprócz odpowiedniej długości? 167 - 115 Edytowane 8 godzin temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 43 minuty temu, AdrianW napisał: Cześć. Żeby nie być gołosłownym to wrzucam świeżutki zakup Żanety😉 Tylko nie piszcie że coś źle kupiliśmy 😁 tu chyba wielkiej filozofii nie ma oprócz odpowiedniej długości? 167 - 115 Oprócz sugestii abyśmy sp… na wieś za wiele nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 57 minut temu, star napisał: Oprócz sugestii abyśmy sp… na wieś za wiele nie widać. To nie chodzi o kijki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, star napisał: Oprócz sugestii abyśmy sp… na wieś za wiele nie widać. Człowiek czyta kilka razy i się głowi 'o ch.. mu chodzi???'🤣 To tak konkretnie Leki Neolite 65346444115😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: 167 - 115 to to długość nart i kijków czy wzrost i waga żanety ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Jan napisał: to to długość nart i kijków czy wzrost i waga żanety ? Ot Dowcipniś... To drugie, Żaneta już do Ciebie jedzie i będzie wpierdol! 😂 A jeśli pytasz Janie poważnie to wzrost i długość kijków. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: Ot Dowcipniś... To drugie, Żaneta już do Ciebie jedzie i będzie wpierdol! 😂 A jeśli pytasz Janie poważnie to wzrost i długość kijków. Pozdro w pierwszej chwili myślałem że w kartonie są narty, 115 jest w sam raz. Teraz już tylko cieszyć się na pierwszy wyjazd sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Jan napisał: w pierwszej chwili myślałem że w kartonie są narty, 115 jest w sam raz. Teraz już tylko cieszyć się na pierwszy wyjazd sezonu Janie nie tłumacz się i tak Cię lubię 😝 Karton po kijkach🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 7 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Żeby nie być gołosłownym to wrzucam świeżutki zakup Żanety😉 Tylko nie piszcie że coś źle kupiliśmy 😁 tu chyba wielkiej filozofii nie ma oprócz odpowiedniej długości? 167 - 115 Hm. Mam 176 cm wzrostu. Kijki "od zawsze 115cm" Próbowałem przymierzyć się do 120 cm ale zdecydowanie dla mnie za długie. Chętnie przeczytam wnioski .....wszystkich. Problem w tym, że nie znalazłem "nowych" zasad doboru długości kijków od karvingowej rewolucji. Czy dalej dobiera się długość kijków jak do jazdy na ołówkach? Edytowane 37 minut temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi