AdrianW Napisano Poniedziałek o 19:21 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:21 Chyba jedno i drugie plus wiele innych czynników sprzyjających w tamtym momencie... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 27.04.2026 o 19:29, Jan napisał: to osoba, przedmiot czy technika zjazdowa ? Co było na Rochaczach zostaje na Rochaczach..... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 27.04.2026 o 20:09, Mitek napisał: Cześć Adaś jeżeli to jakieś Twoje zadanie to się wyłączam i sorry. Pozdro Jestem przekonany na granicy pewności, że dziewczyna o której piszemy przyjedzie na Zlot - jak by nie było zrobiła 1000 km aby pojeździć z dziadkami 4h(i całkiem niepotrzebnie zabierze ze sobą @AdrianW). Tam będzie srogie grono cenzorów, sprzętu do wyboru i koloru.....więc się pastwić będzie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 27.04.2026 o 20:52, AdrianW napisał: Napisałem poemat, ale co tu pier... kocopoły😜 Sezon na 99%😆 zakończony więc oficjalnie Adaś serdeczne dzięki... w sumie za wszystko... ! Dla mnie bajka! Ciśniemy dalej z tematem💪 Pozdro Ja już gdzieś wcześniej wspomniałem, że w mojej myśli szkoleniowej zaszły pewne zmiany na które ty się nie załapałeś ale Żaneta a, także Mateusz (nicku nie pamiętam) coś tam. Jazda na nartach (nie tylko ta forma rekreacji ruchowej) wymaga podstaw, zrozumienia fizyki (pogodzenia się z nią), pogodzenia się z własnymi słabościami (tymi fizycznymi jak i psychologicznymi), dostosowania do warunków uprawiania (inaczej biegamy po asfalcie a inaczej na górskiej ścieżce). Prze demną i przed Wami wiele pracy - nie każdy jest jak @Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 47 minut temu Autor Udostępnij Napisano 47 minut temu 42 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: zrobiła 1000 km aby pojeździć z dziadkami 4h No i nie ma co robić z siebie dziadka , następnym razem to będzie 2 dni po 4h! Zaprosili gości i pojechali w ch... do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Co było na Rochaczach zostaje na Rochaczach..... to zróbcie sobie zamkniętą grupę albo piszcie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Jestem przekonany na granicy pewności, że dziewczyna o której piszemy przyjedzie na Zlot - jak by nie było zrobiła 1000 km aby pojeździć z dziadkami 4h(i całkiem niepotrzebnie zabierze ze sobą @AdrianW). Tam będzie srogie grono cenzorów, sprzętu do wyboru i koloru.....więc się pastwić będzie można. Cześć Sprawdzimy ile może wypić a później to już pójdzie. W mojej myśli szkoleniowej też zaszły spore zmiany, nawet byłeś poniekąd katalizatorem pewnych przemyśleń. Ekonomia i sensowność ruchu jest kluczowa w moim rozumieniu - do tego prowadzą wszystkie pytania i rozmowy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 6 minut temu, Jan napisał: to zróbcie sobie zamkniętą grupę albo piszcie na PW A co uważasz, że Twoje wynurzenia mają większą wartość? Radzę milcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 4 minuty temu 31 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Ja już gdzieś wcześniej wspomniałem, że w mojej myśli szkoleniowej zaszły pewne zmiany na które ty się nie załapałeś ale Żaneta a, także Mateusz (nicku nie pamiętam) coś tam. Jazda na nartach (nie tylko ta forma rekreacji ruchowej) wymaga podstaw, zrozumienia fizyki (pogodzenia się z nią), pogodzenia się z własnymi słabościami (tymi fizycznymi jak i psychologicznymi), dostosowania do warunków uprawiania (inaczej biegamy po asfalcie a inaczej na górskiej ścieżce). Prze demną i przed Wami wiele pracy - nie każdy jest jak @Marcos73 Adam, tak szczerze to pomyśl ile my tych godzin zajęć razem mieliśmy(Ty i ja)....? Dla mnie i tak jest niebo a ziemia jeśli chodzi o postępy . Marcos już w kołysce z nartami leżał i kijki sokał - ma to we krwi 😆 Taka praca to spełnianie marzeń. Oby zdrowie dopisało, wiele więcej nie potrzeba. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi