brachol Napisano Wtorek o 17:01 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:01 Cześć Mam zamiar kupić kijki Leki i zastanawiam się które? Leki WCR TBS SL 3D - Top Narty czy takie Kije narciarskie LEKI Bold S dark anthracite/ black/ white (65466431) - Sportano.pl Czy się różnią? System wypinania jest inny? Warto dopłacić? Nie chcę kupować dodatkowo rękawic Leki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Wtorek o 17:36 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:36 29 minut temu, brachol napisał: Cześć Mam zamiar kupić kijki Leki i zastanawiam się które? Leki WCR TBS SL 3D - Top Narty czy takie Kije narciarskie LEKI Bold S dark anthracite/ black/ white (65466431) - Sportano.pl Czy się różnią? System wypinania jest inny? Warto dopłacić? Nie chcę kupować dodatkowo rękawic Leki. pozdro Te kije mają racje bytu tylko gdy masz rękawice.. gdy nie masz dochodzi ci dodatkowy rzep od "adaptera" który musisz rozpiąć chcąc ściągnąć rękawicę.. adapter wtedy łatwo zgubić (niejednokrotnie zgubiłem i zbierałem ze śniegu).. jedyna korzyść wtedy to bezpiecznik - jeśli oczywiście wierzysz w jego działanie 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 20:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:14 3 godziny temu, brachol napisał: Cześć Mam zamiar kupić kijki Leki i zastanawiam się które? Leki WCR TBS SL 3D - Top Narty czy takie Kije narciarskie LEKI Bold S dark anthracite/ black/ white (65466431) - Sportano.pl Czy się różnią? System wypinania jest inny? Warto dopłacić? Nie chcę kupować dodatkowo rękawic Leki. pozdro Wygłupiasz się? 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Czwartek o 18:47 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 18:47 W dniu 29.04.2025 o 22:14, Mitek napisał: Wygłupiasz się? 😉 Pozdro Czemu tak sądzisz? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 04:43 Udostępnij Napisano Piątek o 04:43 9 godzin temu, brachol napisał: Czemu tak sądzisz? pozdro Cześć Piotruś No bo jakie to ma znaczenie. Kup te które Ci się bardziej podobają, pasują do zestawu, są tańsze... W kijach ważna jest rączka - jak leży w dłoni, wyważenie oraz sztywność a raczej elastyczność - nie wiem jak to nazwać, a tego tak naprawdę przed zakupem nie sprawdzisz. Różnice będą pomijalne. A ilość literek w nazwie modelu kijków - powala ideą. 🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi