grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu W dniu 24.02.2026 o 15:11, grimson napisał: Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: Umarł krol- niech żyje król. Juz w domu Kastle MX83 183cm 125/83/109 R20.5 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, PaVic napisał: Dokładnie tam jest tak stromo że jak się stoi na krawędzi do zjazdu to stoku praktycznie nie widać 🤯 kosmos ściana 😀 Dokładdnie jak na Padaku w ON Rohacee-Spalena 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Umarł krol- niech żyje król. Juz w domu Kastle MX83 183cm 125/83/109 R20.5 Kiedy dotkną śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 39 minut temu, Lexi napisał: Dokładdnie jak na Padaku w ON Rohacee-Spalena 🙂 Przyjdzie ten dzień Mareczku przyjdzie bez ciśnienia gawrona 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Jan napisał: Kiedy dotkną śniegu? To się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dzień dobry 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, brachol napisał: Dzień dobry CG? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Wiosny ciąg dalszy 🤗 to ten czas, który misie lubią najbardziej 😎 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, grimson napisał: CG? Żmija 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, PaVic napisał: Adam nie oczekuj ode mnie na tym poziomie i etapie pięknego dla oka technicznego narciarstwa 🤷♂️ może kiedyś ale to trzeba czasu bo póki co to ja sam przełamuję pewne własne bariery w głowie choć staram się jechać to co umie najlepiej. Ten dokładnie zjazd ( na bardzo stromej ścianie ) chciałem i w moim mniemaniu pojechalem- czyli ryjofon w lini spadku stoku ( zeby tylko nie położyć sie na stok bo to katastrofa pewna ) dodatkowo nie za szeroko jechać czyli wąski krótki skręt i ramię zewnętrzne ścignięte plus ruch ręki do środka kończący wbiciem kija i to w moim przekonaniu zrobiłem aczkolwiek gdyby ktoś nagrał to od dołu to dopiero miałbym materiał do analizy ale też przyznam szczerze że podczas zjazdu cały czas miałem w głowie chęć żeby prowadzić narty bardziej okrągło czyli dać im-dziobom w lini spadku pojechać ciut bardziej w dół a następnie podkręcić ale to nie mój poziom na takim stoku . 🤷♂️ Dziękuję ❤️😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 37 minut temu, brachol napisał: Żmija jak warun? Czynna jest C oraz D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu 6 godzin temu, PaVic napisał: Adam nie oczekuj ode mnie na tym poziomie i etapie pięknego dla oka technicznego narciarstwa 🤷♂️ może kiedyś ale to trzeba czasu bo póki co to ja sam przełamuję pewne własne bariery w głowie choć staram się jechać to co umie najlepiej. Ten dokładnie zjazd ( na bardzo stromej ścianie ) chciałem i w moim mniemaniu pojechalem- czyli ryjofon w lini spadku stoku ( zeby tylko nie położyć sie na stok bo to katastrofa pewna ) dodatkowo nie za szeroko jechać czyli wąski krótki skręt i ramię zewnętrzne ścignięte plus ruch ręki do środka kończący wbiciem kija i to w moim przekonaniu zrobiłem aczkolwiek gdyby ktoś nagrał to od dołu to dopiero miałbym materiał do analizy ale też przyznam szczerze że podczas zjazdu cały czas miałem w głowie chęć żeby prowadzić narty bardziej okrągło czyli dać im-dziobom w lini spadku pojechać ciut bardziej w dół a następnie podkręcić ale to nie mój poziom na takim stoku . 🤷♂️ To nie jest wątek na takie rozkminki.....analiza jazdy - to odrębny temat. Załóż swój wątek (tak kilku użytkowników zrobiło) no i będziemy się spuszczać pozytywnie. A tak na marginesie.....kompletnie nie rozumiem co chciałeś zrobić i co zrobiłeś - pokaż łuki płużne a powiem Ci na jakim jesteś etapie rozwoju......własny wątek kolego......i będzie zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu 12 minut temu, Adam ..DUCH napisał: To nie jest wątek na takie rozkminki.....analiza jazdy - to odrębny temat. Załóż swój wątek (tak kilku użytkowników zrobiło) no i będziemy się spuszczać pozytywnie. A tak na marginesie.....kompletnie nie rozumiem co chciałeś zrobić i co zrobiłeś - pokaż łuki płużne a powiem Ci na jakim jesteś etapie rozwoju......własny wątek kolego......i będzie zajefajnie Adaś, odnoszę wrażenie, że ostatnio ktoś Ciebie podmienił i Ty to jakby nie Ty … 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu 12 minut temu, Adam ..DUCH napisał: pokaż łuki płużne a powiem Ci na jakim jesteś etapie rozwoju......własny wątek kolego......i będzie zajefajnie Z piaskownicy to Victor już trochę temu wyszedł. Szkolić raczej nie zamierza ,by do perfekcji opanowywać łuki płużne. Nie wiedziałem, że to wyznacznik dobrej jazdy ,a jak jeździ,to chyba w Zwardoniu widziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi