arturzx Napisano wczoraj o 17:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:11 (edytowane) Chopok po ostatnich 3 tygodniach lipy to była petarda, po mrozie w końcu związało, coś tam dosypali i trzymało wszystko do końca dnia, ludzi garstka jak na ten okres, do żadnej bramki nie staliśmy ani minuty. Edytowane wczoraj o 17:15 przez arturzx 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 17:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:40 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Poważnie 🙂 Ty to masz zdrowie i zacięcie. pozdro ..powiedział Maras wracając z alpejskiej wyrypy... weż nie kpij ze mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 17:42 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:42 3 godziny temu, Jan napisał: Trzeba wyżej pojechać Daj spokój Janek.. dla mnie tutaj jest wyżej - wiem .. bogaci żyją inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 16 minut temu, Lexi napisał: Daj spokój Janek.. dla mnie tutaj jest wyżej - wiem .. bogaci żyją inaczej.. Nie martw się Marek, w słońcu to prawie każdy pojedzie... pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 38 minut temu, brachol napisał: Nie martw się Marek, w słońcu to prawie każdy pojedzie... pozdro Jazdy to tam było niezbyt wiele Piotrek.. od 9 do 16 na taśmie raz na krześle.. nie jest łatwo..Ibex to pikuś.. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Lexi napisał: Jazdy to tam było niezbyt wiele Piotrek.. od 9 do 16 na taśmie raz na krześle.. nie jest łatwo..Ibex to pikuś.. Wnuczka czy wnuczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Teraz, tomkly napisał: Wnuczka czy wnuczek? Wnusio - na fotce... a potem jeszcze córka i synowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 37 minut temu, Lexi napisał: Wnusio - na fotce... a potem jeszcze córka i synowa.. rośnie nam nowe pokolenie bezkijkowców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) W Sudetach śnieży Zielu, CG, Ski Arena Szrenica, Karpacz Winterpol, Świerardow Zdrój, Rzeczka. Edytowane 10 godzin temu przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 13 godzin temu, Lexi napisał: Jazdy to tam było niezbyt wiele Piotrek.. od 9 do 16 na taśmie raz na krześle.. nie jest łatwo..Ibex to pikuś.. Cześć No to już jest spory chłop Marek. Nie myślałeś aby dać mu kije? Poważnie pytam. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 41 minut temu, Mitek napisał: Cześć No to już jest spory chłop Marek. Nie myślałeś aby dać mu kije? Poważnie pytam. Pozdro Kiedyś mu dałem Mitku ale to było zbyt wiele - ciężko jakoś mu się skupić. Ja też się nauczyłem że w pierwszej kolejności trzeba mu "odciąć widownie" bo tylko wtedy coś z tego jest on zbyt wiele chce naraz. Tak naprawdę wczoraj był pierwszy dzień gdzie załapał cokolwiek. Przy czym nie liczę na jakieś spektakularne efekty, raczej staram się żeby trochę się otrzaskał ze śniegiem - nie ma szans na jakiś częsty kontakt z nartami..chociaż w Poznaniu jest Malta ale najpierw musiałby chcieć i mieć czas - teraz rodzice starają się wypełnić dziecku każdą minutę, niby to dobre ale nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 59 minut temu, Lexi napisał: Kiedyś mu dałem Mitku ale to było zbyt wiele - ciężko jakoś mu się skupić. Jak tylko zacznie bardziej ogarniać trzeba go przyzwyczajać do kijów. Bez tego będzie kombinował z dziwnym układem ciała, żeby łatwiej skręcać. Dzieci szybko się uczą, więc złe nawyki będą się błyskawicznie utrwalać. Edytowane 7 godzin temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Lexi napisał: Kiedyś mu dałem Mitku ale to było zbyt wiele - ciężko jakoś mu się skupić. Ja też się nauczyłem że w pierwszej kolejności trzeba mu "odciąć widownie" bo tylko wtedy coś z tego jest on zbyt wiele chce naraz. Tak naprawdę wczoraj był pierwszy dzień gdzie załapał cokolwiek. Przy czym nie liczę na jakieś spektakularne efekty, raczej staram się żeby trochę się otrzaskał ze śniegiem - nie ma szans na jakiś częsty kontakt z nartami..chociaż w Poznaniu jest Malta ale najpierw musiałby chcieć i mieć czas - teraz rodzice starają się wypełnić dziecku każdą minutę, niby to dobre ale nie do końca ma już 4 lata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Witam szukam jakiejś fajnej miejscówki na narty z apartamentem nie daleko od poznania w okresie ferii w wielkopolsce dla dwójki czynnie jeźdzących na narta. Miejscówka ogólnie żeby dwie osoby mogły pojeżdzić a dwie które nie jeżdzą mogły jakoś spędzić czas. Za podesłane propozycje dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, nowy napisał: Witam szukam jakiejś fajnej miejscówki na narty z apartamentem nie daleko od poznania w okresie ferii w wielkopolsce dla dwójki czynnie jeźdzących na narta. Miejscówka ogólnie żeby dwie osoby mogły pojeżdzić a dwie które nie jeżdzą mogły jakoś spędzić czas. Za podesłane propozycje dziękuję Z Poznania masz dobry dojazd do Karpacza, prawie całą droga trasami szybkiego ruchu. Jak lubisz DK w kierunku na Kłodzko, to polecam Czarna Gore lub Zieleniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Jan napisał: ma już 4 lata ? Ma 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi