Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

Chopok po ostatnich 3 tygodniach lipy to była petarda, po mrozie w końcu związało, coś tam dosypali i trzymało wszystko do końca dnia, ludzi garstka jak na ten okres, do żadnej bramki nie staliśmy ani minuty. 

20251223_113132.jpg

a1f892eb-e534-4c0c-b697-9de1e1e53355.png

Edytowane przez arturzx
  • Like 4
  • Thanks 2

• Odpowiedzi 1,1tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

41 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

No to już jest spory chłop Marek. Nie myślałeś aby dać mu kije? Poważnie pytam.

Pozdro

Kiedyś mu dałem Mitku ale to było zbyt wiele - ciężko jakoś mu się skupić. Ja też się nauczyłem  że w pierwszej kolejności trzeba mu "odciąć  widownie"  bo tylko wtedy coś z tego jest on zbyt wiele chce naraz.

Tak naprawdę wczoraj był  pierwszy dzień gdzie załapał cokolwiek. Przy czym nie liczę na jakieś spektakularne efekty, raczej staram się żeby trochę się otrzaskał ze śniegiem - nie ma szans na jakiś częsty kontakt z nartami..chociaż w Poznaniu jest Malta ale najpierw musiałby chcieć i mieć  czas - teraz rodzice starają się wypełnić dziecku każdą minutę, niby to dobre ale nie do końca

59 minut temu, Lexi napisał:

Kiedyś mu dałem Mitku ale to było zbyt wiele - ciężko jakoś mu się skupić. 

Jak tylko zacznie bardziej ogarniać trzeba go przyzwyczajać do kijów. Bez tego będzie kombinował z dziwnym układem ciała, żeby łatwiej skręcać. Dzieci szybko się uczą, więc złe nawyki będą się błyskawicznie utrwalać. 

Edytowane przez tomkly

Godzinę temu, Lexi napisał:

Kiedyś mu dałem Mitku ale to było zbyt wiele - ciężko jakoś mu się skupić. Ja też się nauczyłem  że w pierwszej kolejności trzeba mu "odciąć  widownie"  bo tylko wtedy coś z tego jest on zbyt wiele chce naraz.

Tak naprawdę wczoraj był  pierwszy dzień gdzie załapał cokolwiek. Przy czym nie liczę na jakieś spektakularne efekty, raczej staram się żeby trochę się otrzaskał ze śniegiem - nie ma szans na jakiś częsty kontakt z nartami..chociaż w Poznaniu jest Malta ale najpierw musiałby chcieć i mieć  czas - teraz rodzice starają się wypełnić dziecku każdą minutę, niby to dobre ale nie do końca

ma już 4 lata ?

Witam szukam jakiejś fajnej miejscówki na narty z apartamentem nie daleko od poznania w okresie ferii w wielkopolsce dla dwójki czynnie jeźdzących na narta. Miejscówka ogólnie żeby dwie osoby mogły pojeżdzić a dwie które nie jeżdzą mogły jakoś spędzić czas.

Za podesłane propozycje dziękuję