arturzx Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Chopok po ostatnich 3 tygodniach lipy to była petarda, po mrozie w końcu związało, coś tam dosypali i trzymało wszystko do końca dnia, ludzi garstka jak na ten okres, do żadnej bramki nie staliśmy ani minuty. Edytowane 3 godziny temu przez arturzx 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Poważnie 🙂 Ty to masz zdrowie i zacięcie. pozdro ..powiedział Maras wracając z alpejskiej wyrypy... weż nie kpij ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Jan napisał: Trzeba wyżej pojechać Daj spokój Janek.. dla mnie tutaj jest wyżej - wiem .. bogaci żyją inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Lexi napisał: Daj spokój Janek.. dla mnie tutaj jest wyżej - wiem .. bogaci żyją inaczej.. Nie martw się Marek, w słońcu to prawie każdy pojedzie... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, brachol napisał: Nie martw się Marek, w słońcu to prawie każdy pojedzie... pozdro Jazdy to tam było niezbyt wiele Piotrek.. od 9 do 16 na taśmie raz na krześle.. nie jest łatwo..Ibex to pikuś.. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Lexi napisał: Jazdy to tam było niezbyt wiele Piotrek.. od 9 do 16 na taśmie raz na krześle.. nie jest łatwo..Ibex to pikuś.. Wnuczka czy wnuczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, tomkly napisał: Wnuczka czy wnuczek? Wnusio - na fotce... a potem jeszcze córka i synowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Lexi napisał: Wnusio - na fotce... a potem jeszcze córka i synowa.. rośnie nam nowe pokolenie bezkijkowców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi