arturzx Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Chopok po ostatnich 3 tygodniach lipy to była petarda, po mrozie w końcu związało, coś tam dosypali i trzymało wszystko do końca dnia, ludzi garstka jak na ten okres, do żadnej bramki nie staliśmy ani minuty. Edytowane 2 godziny temu przez arturzx 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Poważnie 🙂 Ty to masz zdrowie i zacięcie. pozdro ..powiedział Maras wracając z alpejskiej wyrypy... weż nie kpij ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Jan napisał: Trzeba wyżej pojechać Daj spokój Janek.. dla mnie tutaj jest wyżej - wiem .. bogaci żyją inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Lexi napisał: Daj spokój Janek.. dla mnie tutaj jest wyżej - wiem .. bogaci żyją inaczej.. Nie martw się Marek, w słońcu to prawie każdy pojedzie... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 38 minut temu, brachol napisał: Nie martw się Marek, w słońcu to prawie każdy pojedzie... pozdro Jazdy to tam było niezbyt wiele Piotrek.. od 9 do 16 na taśmie raz na krześle.. nie jest łatwo..Ibex to pikuś.. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 3 minuty temu, Lexi napisał: Jazdy to tam było niezbyt wiele Piotrek.. od 9 do 16 na taśmie raz na krześle.. nie jest łatwo..Ibex to pikuś.. Wnuczka czy wnuczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu Teraz, tomkly napisał: Wnuczka czy wnuczek? Wnusio - na fotce... a potem jeszcze córka i synowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu 37 minut temu, Lexi napisał: Wnusio - na fotce... a potem jeszcze córka i synowa.. rośnie nam nowe pokolenie bezkijkowców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi