grimson Napisano wczoraj o 16:13 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:13 Zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 16:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:19 5 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy zgłoś się jak położysz narty na śnieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) 38 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy Pomyliłeś fora😁 Edytowane 23 godziny temu przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 46 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy Pomyliłeś forum. Ja też zaczynam😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: zgłoś się jak położysz narty na śnieg Najsampierw trzeba wzmocnić plecy i nogi przed sezonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 22 minuty temu, grimson napisał: Najsampierw trzeba wzmocnić plecy i nogi przed sezonem. zacząłem 2 miesiące temu bez wzmacniania i przeżyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Jan napisał: zacząłem 2 miesiące temu bez wzmacniania i przeżyłem Ale ty nie zatrzymujesz się poprzez wywrotkę 🤣⛷️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu 10 minut temu, kordiankw napisał: Ale ty nie zatrzymujesz się poprzez wywrotkę 🤣⛷️ Wiesz jaka to jest skuteczna metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, grimson napisał: Wiesz jaka to jest skuteczna metoda? zakładasz protektor na plecy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Jan napisał: zakładasz protektor na plecy ? Nie, wzmacnia grzbiet, jak widać na zdjęciach 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 19 minut temu, Jan napisał: zakładasz protektor na plecy ? nie potrzebuję, jak glebuję to zawsze na bok. ta metoda działa doskonale i nie ma słabych punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 42 minuty temu, grimson napisał: Wiesz jaka to jest skuteczna metoda? Nie, bo jak mawia Mitek, dobry narciarz się nie przewraca 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 14 minut temu, kordiankw napisał: Nie, bo jak mawia Mitek, dobry narciarz się nie przewraca 🤣 Jestem gogusiem z białym pieskiem, więc ludowe mądrości mnie nie dotyczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: nie potrzebuję, jak glebuję to zawsze na bok. ta metoda działa doskonale i nie ma słabych punktów. no to jeszcze chyba do tej pory porządnie nie piznąłeś długo jeździłem bez protektora ale ostatnio wnusia mnie przekonała i całe szczęście bo piznąłem plecami w szczery lód na hali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 9 godzin temu, kordiankw napisał: Nie, bo jak mawia Mitek, dobry narciarz się nie przewraca 🤣 Cześć To nie mój pomysł, to Mariusz Zaruski jest autorem tej myśli Witoldzie. Dokładnie brzmiało to chyba: "Upadek jest hańbą dla narciarza". Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 14 godzin temu, grimson napisał: nie potrzebuję, jak glebuję to zawsze na bok. ta metoda działa doskonale i nie ma słabych punktów. A ten bok też wzmacniasz? Może on byłby najważniejszy? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 40 minut temu, Chertan napisał: A ten bok też wzmacniasz? Może on byłby najważniejszy? Widać, że się zima zbliża, bo się Piter ożywił;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 55 minut temu, Chertan napisał: A ten bok też wzmacniasz? Może on byłby najważniejszy? chyba znasz się na tym najlepiej czy taki upadek może spowodowań złamanie szyjki kości udowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 42 minuty temu, Jan napisał: chyba znasz się na tym najlepiej czy taki upadek może spowodowań złamanie szyjki kości udowej? Zastanów się. Upadek to upadek czyli utrata kontroli, czyli może zdarzyć się wszystko. To że upadek się kontroluje to są bajki. Możesz ogólna sprawnością i siłą zapobiec w pewnym sensie skutkom ale jak Cię np. zacznie rolować ze sprzętem to może się co najwyżej modlić - jak ktoś jest wierzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 46 minut temu, Jan napisał: chyba znasz się na tym najlepiej czy taki upadek może spowodowań złamanie szyjki kości udowej? Słabo się znam na tym, bom doktor ze wsi od dzieci. Ale pewnie jak każdy upadek może takie złamanie spowodować, jak szyjka krucha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 15 godzin temu, Jan napisał: no to jeszcze chyba do tej pory porządnie nie piznąłeś długo jeździłem bez protektora ale ostatnio wnusia mnie przekonała i całe szczęście bo piznąłem plecami w szczery lód na hali po co plastikowe dykty na plecy? ja idę z czasem, postępem i osiągnięciami. kombinuję teraz, jak zmieścić pod kurtkę narciarską takie coś: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, grimson napisał: po co plastikowe dykty na plecy? ja idę z czasem, postępem i osiągnięciami. kombinuję teraz, jak zmieścić pod kurtkę narciarską takie coś: Może wystarczy trochę wolniej i ostrożniej jeździć,a nie się wygłupiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Edwin napisał: Może wystarczy trochę wolniej i ostrożniej jeździć,a nie się wygłupiać. ..niby tak ale podobno nic tak nie pobudza krążenia jak porządne pierdolnięcie o glebę.. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lexi napisał: ..niby tak ale podobno nic tak nie pobudza krążenia jak porządne pierdolnięcie o glebę.. 😉 Można i łbem pierdolnąć się o ścianę,ten sam efekt,ale bezpieczniejszy dla otoczenia😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 5 minut temu, Edwin napisał: Można i łbem pierdolnąć się o ścianę,ten sam efekt,ale bezpieczniejszy dla otoczenia😊 Zgadza się.. co prawda zabieg taki może czasem zatrzymać krążenie ale za to niekiedy z pożytkiem dla świata.. Edytowane 4 godziny temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi