grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy zgłoś się jak położysz narty na śnieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 38 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy Pomyliłeś fora😁 Edytowane 6 godzin temu przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 46 minut temu, grimson napisał: Zaczynamy Pomyliłeś forum. Ja też zaczynam😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: zgłoś się jak położysz narty na śnieg Najsampierw trzeba wzmocnić plecy i nogi przed sezonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, grimson napisał: Najsampierw trzeba wzmocnić plecy i nogi przed sezonem. zacząłem 2 miesiące temu bez wzmacniania i przeżyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Jan napisał: zacząłem 2 miesiące temu bez wzmacniania i przeżyłem Ale ty nie zatrzymujesz się poprzez wywrotkę 🤣⛷️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, kordiankw napisał: Ale ty nie zatrzymujesz się poprzez wywrotkę 🤣⛷️ Wiesz jaka to jest skuteczna metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, grimson napisał: Wiesz jaka to jest skuteczna metoda? zakładasz protektor na plecy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Jan napisał: zakładasz protektor na plecy ? Nie, wzmacnia grzbiet, jak widać na zdjęciach 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Jan napisał: zakładasz protektor na plecy ? nie potrzebuję, jak glebuję to zawsze na bok. ta metoda działa doskonale i nie ma słabych punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 42 minuty temu, grimson napisał: Wiesz jaka to jest skuteczna metoda? Nie, bo jak mawia Mitek, dobry narciarz się nie przewraca 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, kordiankw napisał: Nie, bo jak mawia Mitek, dobry narciarz się nie przewraca 🤣 Jestem gogusiem z białym pieskiem, więc ludowe mądrości mnie nie dotyczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, grimson napisał: nie potrzebuję, jak glebuję to zawsze na bok. ta metoda działa doskonale i nie ma słabych punktów. no to jeszcze chyba do tej pory porządnie nie piznąłeś długo jeździłem bez protektora ale ostatnio wnusia mnie przekonała i całe szczęście bo piznąłem plecami w szczery lód na hali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi